Bursa 1 Şubesi

EĞİTİM-BİR-SEN KADIN KOLLARI ANNELER GÜNÜNDE HUZUR EVİ ve ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİNDE...

              2015 Anneler Günü dolayısıyla Eğitim-Bir-Sen Bursa Kadın Kolları olarak anlamlı bir ziyarette bulunduk. İlimiz Yıldırım İlçesi Kaplıkaya Mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Huzur Evini ziyaret ederek oradaki annelerin de hayır dualarını aldık. 

 

 

             Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Neriman TOK ÇOKGEZER ve Eğitim-Bir-Sen Kadın üyelerinin katıldıkları bu ziyarette, ilk olarak salona inemeyecek durumda olan yaşlı annelerimiz odalarında ziyaret edilerek, elleri öpüldü ve sendikamız tarafından onlar için hazırlanan hediyeleri takdim edildi.

 

 

             Sonrasında Huzurevi yöneticilerinin Anneler Günü dolayısıyla hazırladıkları programa katıldık. Diğer annelerimizle de burada ziyaret edilerek tek tek sohbet edildi.

 

 

          Huzur Evinde yaşayan yaşlılarımız buradaki hizmetten oldukça memnun olduklarını her sohbetlerinde vurguladılar. Huzur Evi çalışanlarının güler yüzlülüğü ve yaşlılarımıza karşı olumlu tutumları, bizlerin de ziyaret süresince gözlemlediğimiz bir durumdu. Böyle kutsal bir hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep ALTEPE ye teşekkürlerimizi sunar ve tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarız.

 

 

                Ayrıca;2015 Anneler Gününde Eğitim-Bir-Sen li kadınlar şehit annelerini de unutmadı. Hakkari / Çukurca’ da görevi esnasında şehit olan Üst Teğmen Aykut KÖROĞLU’ nun annesini ve babaannesini ziyaret ederek, oğulları için okudukları Yasin-i Şerifleri takdim ettiler.

               

             Eğitim-Bir-Sen Kadın Kolları Başkanı Neriman TOK ÇOKGEZER’ i ve Eğitim-Bir-Sen’ li Kadın üyeleri bu anlamlı hediyelerinden dolayı tebrik eder, hediyelerin ve ikramların sadece bu dünyaya yönelik olmadığını bizlere hatırlattıkları için teşekkür ederiz.

 

 

             Allah tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin ve şehit annelerimize acılarına dayanma gücü nasip etsin.