Bursa 1 Şubesi

Gülümse Sen, Hep Yanında Eğitim Bir Sen

Yakın zamana kadar rekabet merkezli bir hareket olarak olarak tarif edilen sendikal hareketler, refakati de merkeze koymalı; yerine göre sivil denetim unsuru, yerine göre alınacak kararlarda bir paydaş, yerine göre proje ortağı, yerine göre de bir arabulucuk görevi üstlenerek muhataplarıyla işbirliğini arttırmalıdır. Çünkü bu milletin ve memleketin derdiyle dertlenen her yapı, kurum ve kuruluşun samimi gayretine bağlıdır Büyük ve Güçlü bir Türkiye.

Şube Başkanımız Ramazan ACAR ve Başkan Yardımcıları Adil YAZICIOĞLU, M.Ali AKİŞ, Remzi AYAZ ve Engin KOÇ ile İlçe Temsilcimiz Metin KÖSE ve Yönetim Kurulu Üyesi Cihan NARI'dan oluşan büyük bir heyetle kurumlara yeni/yeniden atanan yöneticilere hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Bu kapsamda ilk olarak Nilüfer Kaymakamlık makamına atanan Sayın Murat SÜZEN' e bir ziyaret gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımıza samimi ve nazik kabulleri, Nilüfer'de eğitime dair  kısa-orta-uzun vadeli çalışma planları ve çözüme yönelik net yaklaşımlarının icraata dönüşeceğinin sinyallerini vermiş olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bir paydaş olarak biz de gençlerimize yönelik bu çalışmaların hem takipçisi, hem de destekçisi olmaya devam edeceğiz.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Vekalet eden Mehmet ALTINAOK'a, yeni atanan Şube Müdürleri Hasan TERZİ'ye ve Erkan ÖZTÜRK'e yeni görevlerinde başarılar dileyerek sendikamız adına hediyelerini takdim ettik.

4 ve 8 yıllık görevlerini tamalayarak yeni/yeniden görevlerine başlayan İrfaniye İlk ve Ortaokulu Müdürü Metin KÖSE Başkanımıza, Özlüce İlkokulu Müdürü M. Fatih Erol'a, Hasanağa İlk ve Ortaokulu Müdürü Atilla YUCAK'a günün anısına hediyemizi takdim edip hayırlı olsun, Hasanağa Şehir Piyade Er Kadir Çavuşoğlu İlkokulu Müdürü Kenan Budak'a da nezaket ziyaretinde bulunduk.

Sorunlu değil, sorumlu sendikacılık yapan Eğitim Bir Sen Teşkilatı, hem üyelerinin  hem de memleketi için gayret eden tüm eğitim çalışanlarının yanında olmaya devam edecektir.