Bursa 1 Şubesi

Bursa "Bir Bilenle Bilge Nesil"in 7. Ödül Töreninde Buluştu

Gençlerini kitapla beslemeyen milletlerin sonu acıdır.

Eğitim Bir Sen Bursa1 Nolu Şube'miz ve Bursa Genç Memur Sen'imiz işbirliği ile geleneksel hale getirdiğimiz ve bu sene 7.sini düzenlediğimiz “Bir Bilenle Bilge Nesil” projemizin ödül törenini gerçekleştirdik.

Dört farklı kitap (Yokuşa Akan Sular Mustafa Kutlu, Gün Olur Asra Bedel Cengiz Aytmatov, Efsane İskender Pala, Gül Yetiştiren Adam Rasim Özdenören) tan, her kitapta üç derece olmak üzere dereceye giren toplam on iki öğrencimiz ödüllendirildi. 

1. Olanlara Cep Telefonu
2. Olanlara tablet
3. Olanlara Bluetooth kulaklık hediye edildi. 

Öğrencilerimizi ve onlara yön veren danışman öğretmenlerimizle birlikte onları bu projeye katılım noktasında cesaretlendirip destekleyen okul yöneticilerimizi tebrik ediyoruz. 

Projenin başından sonuna katkı sunan, hamiliğini yapan Şubemiz Eğitim ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Remzi Ayaz başta olmak üzere Başkan Yardımcılarımız Adil Yazicioğlu, Mehmet Ali Akiş, Ibrahim Torun, Engin Koç, Sinan Aktaş'a, Genç Memur-Sen İl Temsilcimiz Maksut Ali Atamer'e; şehrin büyüklüğünü gösteren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Alinur Aktaş’a destekleri için çok teşekkür ediyoruz. 

Programımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran ve proamımızı kıymetlendiren, Bursa Mv Sn Osman Mesten'e, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sn Alinur Aktaş’a, Eğitim Bir Sen Genel Bşk Yard. Sn Ali Deniz'e, Genç-Memur-Sen Genel Başkanı Sn Mesut EmreBalcı'ya, Bursa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Dr. Ahmet Alireisoğlu'na, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcıları Sn Ferhat Erol ve Salih Bahadır'a, Bursa BB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sn NurullahYıldız'a,
Sağlık Sen Bursa Şb Bşk Sn Gökhan Yünkül'e,Büro Memur-Sen Şube Başkanlarımız Sn Eyyup Akbulut ve Sn Mustafa Aksu'ya, Kadın Komisyonu Başkanımız Sn Nermin Polat'a,Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Musa Ayaz'a, Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn Turgay Yetiş'e, Mudanya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn Mehmet Ali Dursun'a, ilçe başkan ve yönetimlerimize, okul yöneticilerimize, öğretmen ve öğrencilerimizle misafirlerimize şube yönetimimiz ve Bursa Teşkilatımız adına çok teşekkür ediyoruz.

1’İNCİLİK ÖDÜLLERİ

Gemlik AİHL’den Abdurrahman ÖZCAN

Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi’nden Yaren ESER

Rasim ÖZDENÖREN Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Yusuf ÇAKMUR

Bursa Atatürk Anadolu Lisesinden Seda DERMAN

 

2’NCİLİK ÖDÜLLERİ

Yenişehir Yusuf ATEŞ Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Rabia ERDEM

Şehit Fevzi BAŞARAN Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Sümeyye Betül NAİCİ

Nizam KARASU Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Kevser SALI

Şehit Fevzi BAŞARAN AİHL’den Sena ÖZTÜRK

 

3’ÜNCÜLÜK ÖDÜLLERİ

Turhan TAYAN Anadolu Lisesi’nden Fatma Yaren KOÇ

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zeynep ATAŞ

Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nden Ayça TURHAN

Turhan Tayan Anadolu Lisesi’nden Aslı GÜLER

Kadim Şehir, Osmanlı Dibaçesi, Evliyalar, Sultanlar, Şairler şehri Bursa’nın bilge gençlerine güveniyor ve inanıyoruz.  Bu gençliği bu faaliyet vesilesiyle onları yürekten kutluyoruz.

#VarOlsunMemurSen #VarOlsunEğitimBirSen #VarOlsunGençMemurSen