Bursa 1 Şubesi

Bursa'nın Sözüne Memur Sen Ses Oldu: Kahrolsun Siyonizm !

Orhangazi Parkı’nda Memur-Sen Bursa İl Temsilciliğimizin öncülük ettiği ve bir çok STK'nın da destek verdiği basın açıklamasında güçlü bir ses ve söz ile İsrail’in saldırılarını kınadık ve Filistin halkına destek verdik.

İşgalci İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırılara Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye genelinde, Memur-Sen öncülüğünde “Soykırıma Hayır, Filistin’e Destek Siyonizm’e Lanet” mitingi düzenleniyor. Bursa’da da Memur-Sen Bursa İl Temsilciliğimiz öncülüğünde gerçekleştirilen protestolara, Memur-Sen’e bağlı sendika başkanlarımız ve yönetim kurullarının yanı sıra çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaş katıldı. Basın açıklaması yapan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisimiz ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanımız Ramazan Acar, " 'Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur' diyerek Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak ve dünyanın tüm iyi insanlarına 'zulmün ateşi insanlığı kuşatıyor' uyarısında bulunmak için alanlardayız.” dedi.

Tarafımızı bir kere daha haykırararak Filistinli kardeşlerimiz için kıyam ve duaya durduğumuz programımıza yoğun ilgi gösteren konfederasyon üyelerimize , Bursa STK'larına ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.