Bursa 1 Şubesi

EBS BURSA1 NOLU ŞUBE BAŞKANINDAN HARMANCIKTA KURUM ZİYARETLERİ

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ve Başkan yardımcısı Mehmet Ali Akiş, Harmancık ilçe başkanı Ali İhsan Balım ile Harmancıkta kurum yöneticilerini ziyaret etti. İlk olarak Harmancık Kaymakamı Abdulkadir Şahin ziyaret edilerek sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve sendika yayın organı olan Eğitime Bakış 2018 raporu takdim edildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Kaymakam ziyareti sonrası Ramazan Acar, başkan yardımcısı Mehmet Ali Akiş ve ilçe başkanı Ali İhsan Balım, Harmancık ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Tufan'ı ziyaret etti. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi, Eğitime bakış 2018 raporu takdim edildi, yerelde ve genelde eğitimin sorunları konuşuldu. Kurumda bulunan eğitim çalışanlar da ziyaret edildi.

OKUL ZİYARETLERİ

Akabinde Ramazan Acar ekibi ile birlikte Harmancık ta bulunan okulları ziyaret etti. Ziyaret edilen okullar, Harmancık Şehit Adil Kınık İlkokulu, Harmancık Ortaokulu, Harmancık İmam Hatip Ortaokulu, 75. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Halk Eğitimi Merkezi şeklinde gerçekleşti. Eğitim çalışanları ile görev yerlerinde bir araya gelen Acar, çalışanların sorunlarını dinledi, sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi.