Bursa 1 Şubesi

Tarihten Alınıp Hainlere Verilen En Büyük Derstir 15 Temmuz

Kadim milletimizin yiğitleri geçmiş zamanlarda sayısız destanlar yazmış, tarihe vurdukları damgalarla cihana nam salmışlardır. Bu asil ceddin nesli olan bizler, tarihi bu kadim milletin kara kutusu olarak gördük ve her ihtiyaç duyduğumuzda ondan feyz aldık. 

Asya'nın ortalarındaki hayatımızda Çin tesirine kapılanlardan Arabistan çöllerinde İslam görünümlü münafıklara, Alamut Kalesindeki Haşhaşilerden Ortadoğu'da Lavrens'in torunlarına, Anadolu'daki Ermeni çetecilerden onların bu günkü temsilcisi ayrılıkçı hainlere, Madımak'tan Başbağlara, faili meçhul cinayetlerden 17-25 Aralık ve Gezi olaylarına, 15 TEMMUZ gecesinden sabahına değin tarihteki bütün ihanetlerden unsurlar barındıran darbe ve işgal girişimine "YETER! SÖZ DE İRADE DE MİLLETİNDİR" diyerek tarihin en büyük dersini veren kahraman milletimiz var olsun, şehitlerine rahmet olsun.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen teşkilatları olarak, bir yandan gençlerimize atalarının yazdığı tarihi doğru okutacak bir eğitim sistemi için çabalalarken, diğer yandan da sadece hak ve emek mücadelesiyle yetinmeyerek memleketin ve milletin bekası için en şerefli duruşu göstermekten geri durmuyor, dünkü ve gelecekteki hainlere Faruk Nafiz'in şu dizeleriyle sesleniyoruz:

“Başka sanat bilmeyiz karşımızda dururken, 

Yazılmamış bir destan gibi Anadolu’muz; 

Arkadaş, biz bu yolda türküler tuttururken, 

Sana uğurlar olsun ayrılıyor yolumuz.”