Bursa 1 Şubesi

EBS BURSA1 NOLU ŞUBE BAŞKANINDAN ORHANELİ KURUM ZİYARETLERİ VE EĞİTİM ÇALIŞANLARI BULUŞMASI

ORHANELİ KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ile Orhaneli ilçe başkanı Abuzer Nevzat Tanışık ve ilçe yönetimi Orhanelinde kurum yöneicilerini ziyaret etti. İlk olarak Orhaneli Kaymakamı Emir Osman BULGURLU ziyaret edilerek sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve sendika yayın organı olan Eğitime Bakış dergisi takdim edildi.

ORHANELİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Kaymakam ziyareti sonrası Ramazan Acar ve ilçe başkanı Abuzer Nevzat Tanışık Orhaneli ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır'ı ziyaret etti. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve yerelde ve genelde eğitimin sorunları konuşuldu. Kurumda bulunan eğitim çalışanlar ziyaret edildi sorunları dinlendi istişarelerde bulunuldu.

OKUL ZİYARETLERİ

Akabinde Ramazan Acar ve ilçe başkanı Abuzer Nevzat Tanışık Orhaneli de bulunan okulları ziyaret etti. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve eğitimin sorunları konuşuldu.

TEŞKİLAT BULUŞMASI

Bütün gün okul ziyaretleri ile geçirilen günün akşamında Orhaneli'ndeki idareciler ve EBS işyeri temsilcileri ile teşkilat buluşması gerçekleştirildi.

Orhaneli ilçe başkanı Abuzer Nevzat Tanışık katılımcılara hoş geldiniz diyerekk Orhaneli'de sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akabinde Şube Başkanı Ramazan Acar bir konuşma yaptılar.

Ramazan Acar ‘Vergi diliminin %15'e sabitlenmesini, öğretmen meslek kanunu, 3600 konusu, yöneticilik mesleği gibi güncel konularda sendikanın görüşlerini açıkladı. Biz sendika olarak her zaman üyelerimizin yanında ve onların destekçiyiz. Bizleri böylesi güzel bir programda bir araya getiren EBS Orhaneli Temsilcisi Abuzer Nevzat Tanışık ve Yönetimine teşekkür ediyorum’ diye yer konuşmasını tamamladı.

Soru cevap ve sohbetlerle toplantı nihayete erdirildi.