Bursa 1 Şubesi

7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ SONUÇLANDI

14 Şubat 1992' de bir avuç cesur öncüyle başlayan hak ve emek mücadelemize omuz verenlerin sayısı bu gün milyonlara ulaştı, hamdolsun.

Büyük Türkiye sevdasında hakkın ve halkının yanında yer almış bir teşkilatız, hamdolsun.

Emeği yücelten, emeğiyle ekmeğinin derdine düşen çalışanların gür sesi olduk, hamdolsun.

Sayfalar dolusu kazanımlarla çalışanların haklarının teslimine öncü ve aracı olduk, hamdolsun.

Vesayetin içten ya da dıştan olduğuna bakmaksızın hepsine birden meydan okuduk, hamdolsun.

Üniverite sınavındaki katsayı zulmüne, kamuda başörtüsü yasağına ve kılık kıyafet dayatmasına dur dedik, hamdolsun.

3600 Ek göstergeden Öğretmen Meslek Kanunu'na, sözleşmeliye kadrodan garnizon dışına izin almadan çıkmaya kadar reform niteliğindeki her kazanımın altında imzamız ve irademiz var , hamdolsun. 

Teşkilatın gücü dışında bir imdadı, öncülerinin yazdığının dışında programı, vatan mevzubahisse B planı olmayan bir sivil toplum olduk, hamdolsun.

Memleket ve evrende her insani duruma dikkat kesilen büyük bir iyilik hareketi olduk, hamdolsun.

Büyürken gelişmeyi, gelişirken yarışmayı ve yarışırken ayrışmamayı başardık, hamdolsun.

Bursa Şube Başkanımız Ramazan ACAR'ın da içinde bulunduğu iki listeli genel kurul seçiminde yarışı önde bitirerek yeniden seçilen Genel Başkanımız Sn Ali YALÇIN'ı tebrik ediyoruz.

Genel başkan adaylığı ile irade beyan eden ve seçimin sonuçlanmasıyla birlikte genel başkanı tebrik edip birlik vurgusu yapan Sn Şükrü KOLUKISA'ya emekleri için teşekkür ediyoruz.

Dış müdahalen berî, iç muhasebeden müteşekkil seçimimizi tamamladık, hamdolsun.

Seçim sonucuna göre Eğitim-Bir-Sen Genel Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Ali Yalçın (Genel Başkan), Talat Yavuz (Genel Sekreter), Mesut Öner (Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Abdülaziz Aydın (Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Muammer Karaman (Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ramazan Çakırcı (Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ali Deniz (Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı).