Bursa 1 Şubesi

İNDİRİMLİ ANLAŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

 

    MEDİCALPARK hastanesi ile Bursa Memur-Sen üyelerine indirim protokol anlaşmasını imzaladık. Hayırlı olsun.

 

 

 

             Motto yabancı dil kursu ile eğitim bir sen üyelerine yüzde 40 civarında indirim yapan anlaşmayı imzaladık. 72 saat. 5 kur ve farklí yabancí dillerde kur başína 550 tl den başlayan ücretlerle. Hayırlı olsun.

 

 

             Rommer Fizik Tedavi ve Rehabiltasyon Merkezi ile Memur Sen adına üyelerimize yönelik indirim protkolünü imzaladık. Hayırlı olsun.

 

     

           DAFFARİ (Giyim Mağazası) ile Memur-Sen ailesi olarak üyelerimiz ve birinci derece yakınlarına erkek giyimde indirim anlaşması protokolünü imzaladık. Hayırlı olsun.

 

 

                 Şekerbank Bölge Müdürü Namık Kemal Ergenoğlu ve çalışma arkadaşları Memur-Sen İl Temsilciliğimizi ziyaret ettiler. Şekerbank, SBN Sigorta ile Memur-Sen arasında imzalanan protokolü hatırlatarak çalışmalara birlikte devam edeceğimizi belirttiler. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum

 

 

               Burfaş Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ile Burfaş sosyal tesislerinden üyelerimizin aldıkları hizmet karşılığında yapacakları ödemelerde %15 indirim yapma protokolünü imzaladık. Üye kartları sosyal tesislerden temin edilebilecek. Üyelerimiz Memur-Sen üyesi olduklarını belirttiğinde adlarına kart çıkartılacak. Üye isim listesini biz kuruma ileteceğiz. Tüm Memur-Sen ailesine hayırlı olsun.