Bursa 1 Şubesi

NİLÜFERDE TEŞKİLAT BULUŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

NİLÜFER’DE TEŞKİLAT BULUŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Nilüfer İlçe Milli Eğitim müdürü ve şube müdürleri ile eğitim mutfağındaki gizli kahramanlar olan İlçe MEM’deki değerli şef, memur  ve yardımcı tüm personellerimizle EBS Bursa 1 Nolu Şube ve Nilüfer İlçe Temsilciliği bir araya geldi.

Nilüfer İlçe Başkanı İbrahim Halil Torun, "yola çıktığımız ilk günden itibaren yenilikçi bir yaklaşımla üyesinden işyeri temsilcisine, kadın- gençlik komisyonlarından delegesine, ilçe ve il yönetimine kadar istişare odaklı yönetim anlayışını, her üyemizi kucaklayıcı yaklaşımımızı sendikamızın her kademesinde hakim kılma çabası içinde olacağımızı ifade etmiştik. Bu gün bunu gerçekleştirmenin onuru ve kıvancı içindeyiz. Bundan böyle de bütün üyelerimizle sık sık bir araya gelerek hak mücadelesinde yan yana durmaya devam edeceğiz. Tüm üyelerimize hizmet etmenin onuru ve gruru içinde olacağız inşallah. ?İnsan, emek, demokrasi, medeniyet, adalet ve merhamet eksenli sorumlu sendikacılığın yanında, özlük ve özgürlük mücadelemizi sürdürmenin, iyiliği önermenin ve kötülüğü önlemenin de yegane adresi olan Eğitim Bir Sen’imizi daha da büyütmeye, hem sesimizi hem de sözümüzü yükseltmeye devam edeceğiz."  şeklinde bir konuştu.

Şube Başkanı Ramazan ACAR, gündeme dair sendikal çalışmalarımız, tüm kazanımlarımız, eğitim camiamızın ve tüm Kamu çalışanlarının çözüm bekleyen sorunlarının çözümüne ilişkin yaklaşımımızı ve çözüm önerilerini açıklayan bir konuşma yaptı. ACAR, "üyelerimizin büyük destek ve teveccühleri ile girilen yeni dönemde, güçlenen teşkilatımızla el ele vererek, mücadele ruhumuzu kaybetmeden, geldiğimiz nokta ile yetinmeden bizden umutlu olan tüm kamu çalışanlarımız için azim ve kararlılıkla alın ve akıl teri dökmeye devam edeceğiz" diyerek, katılım gösteren başta İlçe Milli Eğitim müdürümüz Mustafa Muharrem TÜFEKÇi olmak üzere Şube Müdürlerimize ve İlçe MEM’in tüm çalışanlarına teşekkür etti.

?Eğitim Bir Sen üyesi Şube Müdürü Selami GÜLLÜLÜ'nün emekliye ayrılacak olması nedeniyle başkan Acar bir plaket takdim ederek şube müdürümüze emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

?Yine Sendikamızın emektarı, emek ve gönül veren 2014-2018 döneminde İlçe Yönetiminde görev yapmış olan Nihat YILMAZ şefimize de hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi.