Bursa 1 Şubesi

RAHMET VE MAĞFİRET İKLİMİNE YOLCULUK

EĞİTİM-BİR-SEN BURSA 1 NOLU ŞUBESİ ÜYELERİNİ 5’İNCİ KEZ KUTSAL TOPRAKLARA GÖTÜRÜYOR

 

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, üye ve yakınları için geleneksel Umre organizasyonunu bu yıl da gerçekleştirecek. Sendika binasında düzenlenen imza töreni ile Umre organizasyonun protokolüne imzalayan Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, geleneksel hale gelen Umre organizasyonunun bu yıl beşincisini gerçekleştireceklerine dikkat çekti.

 

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Umre organizasyonun beşincisi için bu yıl da kolları sıvadı. Sendika binasında Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker’in İkra Tur şirketi yetkilileri ile imzaladığı protokole göre bu yıl ki Umre organizasyonu yarıyıl tatiline denk gelecek şekilde 18 Ocak – 31 Ocak tarihleri olarak belirlendi. Başkan Numan Şeker; 14 gün 13 gece olarak tertiplenen Umre organizasyonuna gitmek isteyen üye ve yakınlarına geç kalmamaları için bir an önce gerekli kayıtları yaptırmaları çağrısında bulundu. Protokol indiriminin sadece Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi üye ve yakınlarının geçerli olamadığını hatırlatan Numan Şeker, “İmzaladığımız protokol indiriminden Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı 11 hizmet kolunun üye ve yakınları da yaralanabilecek” dedi.

 

NUMAN ŞEKER: “BİRÇOK FAALİYETE İMZA ATIYORUZ”

Bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken; diğer yandan da hizmet sendikacılığı ile birçok organizasyona ve faaliyete imza attıklarını belirten Şeker, “Umre organizasyonunda önceki yıllarda edindiğimiz tecrübe ile bu yıl da üyelerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaya hassasiyet gösterdik. Sendika olarak beşincisini tertipleyeceğimiz organizasyonun daha kaliteli, programları yönüyle daha kapsamlı ve hizmet alanlarının seçkin mekânlar olması yönünde büyük titizlik gösterdik. Bu noktada hizmet veren, tecrübeli birçok turizm şirketleriyle ön görüşmeler yaparak aldığımız teklifler sonucunda hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle İkra Tur şirketinden hizmet alımını kararlaştırdık. 14 günlük kutsal topraklara ziyaretimizin ücretleri; Kabe’ye yakınlık noktasında alternatifli seçenekler sunulacak. Buna göre Kabe’ye yakın servisli otel seçeneğinde iki kişilik odalarda konaklama kişi başı 1075 Dolar’a, üç kişilik odalarda kişi başı konaklama 1000 Dolar’a, dört kişilik odalar da ise kişi başı konaklama 950 Dolar olarak belirlenirken; Kabe’ye uzak servisli otelde ise iki kişilik odalarda konaklama kişi başı 970 Dolar’a, üç kişilik odalarda kişi başı konaklama 920 Dolar’a, dört kişilik odalar da ise kişi başı konaklama 870 Dolar olarak belirlendi. Üyelerimizden gelen talep üzerine geleneksel hale getirdiğimiz Umre organizasyonunu, ileriki yıllarda da devam ettirme düşüncesindeyiz” şeklinde konuştu.

 

BİLAL ÜNAL: “DÖRT DÖRTLÜK BİR UMRE ORGANİZASYONU DÜZENLEYECEĞİZ”

Birçok firma arasından bu yıl da kendilerini seçtikleri için Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker’e teşekkür eden İkra Tur Genel Müdürü Bilal Ünal, “Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi’nin ne kadar titiz bir camia olduğunu yaptığımız organizasyonlardan çok iyi biliyoruz. Başkan Numan Şeker ve yönetiminin üyelerinin memnuniyeti noktasında otel seçimlerinden hizmet kalitesine ve tabi tüm bunları uygun fiyat sağlama noktasında gösterdikleri hassasiyetin her zaman bilincinde olduk. Bu yıl dört dörtlük bir Umre organizasyonu düzenledik. Sendika üyelerine ve yakınlarına vaat ettiklerimizin üstüne çıkarak İnşallah bu yıl da güvenlerini boşa çıkarmayacağız” dedi. Umre yolculuğunun Bursa Yenişehir Havalimanı’ndan kalkışlı uçaklarla yapılacağını ifade eden Bilal Ünal, “3 gece Medine’de 10 gece de Mekke’de konaklama yapılacak organizasyonumuzun uçağı Yenişehir Havalimanı’ndan kalkacak. Uçak dolduğunda ikinci uçağa geçmek çok zor oluyor” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Üye ve yakınlarının kayıtlarda yer bulabilmeleri için ellerini çabuk tutup acele etmelerini tavsiye ediyoruz.”