Bursa 1 Şubesi

Son yolculuğuna uğurladığımız Okan Tan Başkanımız için hatim duası yapıldı

Son yolculuğuna uğurladığımız Okan Tan Başkanımız için hatim duası yapıldı

Kovid-19 dan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Eğitim Bir Sen İnegöl  Başkan Yardımcımız Okan Tan’ın son yolculuğuna uğurlanmasının ardından indirilen hatimler, edilen dualar, okunan Kuranlar için hatim duası yapıldı.

Video konferans ile yapılan hatim duası programına Okan Tan başkanımızın ailesi, Şube Başkanımız Ramazan Acar, Başkan yardımcılarımız, İlçe başkanlarımız ve dostları katıldı.

Kuran okunmasıyla başlayan programda kısa bir konuşma yapan Şube Başkanımız Ramazan Acar teşkilat bünyesinde iz bırakan çalışma arkadaşı olarak Okan Tan başkanımızı anlattı. Bazı hatıralarını aktardı, hayırla yad ederek duada bulundu.

İnegöl Başkanımız Sinan Aktaş ta yakın çalışma arkadaşı olan Okan Tanın çok iyilik sever, fedakar, mütevazı ve çalışkan olduğunu, kısa sürede hayatına çok şey sığdırdığını ifade ederek hatıralarını aktardı.

Okan başkanımızın eşi de yaptığı kısa konuşmada Okan Tan ile ilgili anılardan bazı kesitler anlattı. Yaptığı faaliyetlerde kendisini asla yalnız bırakmadığını sürekli desteklediğini ifade ederek hatıralarını aktardı ve katılımcı dostlarına yanlız bırakmadıkları için teşekkür etti.

Büyükorhan başkanımız İbrahim Doğan’ın yaptığı hatim duası ile program son buldu.