Bursa 1 Şubesi

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube 2020 yılının son il divan toplantısını Ramazan Çakırcının katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube 2020 yılının son il divan toplantısını gerçekleştirdi

Video konferans yöntemiyle yapılan Aralık ayı il divan toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Ramazan Çakırcı, şube yönetimi ve ilçe başkanları katıldı.

Akdenizdeki son durumdan, Doğu Türkistan’a, küresel pandemi döneminin sorunlarından pandemi sonrası dünyanın nasıl şekilleneceği konusuna, yeni çıkarılan vakıflar ve dernekler kanunundan küresel arka planına, yönetici atama yönetmeliği taslağından meslek kanununun son durumuna dair bir çok konuya değinen Ramazan Çakırcı özellikle eğitimcileri bekleyen yeni meseleler gibi gündemdeki konuları değerlendirdi. Çakırcı eğitim ve eğitimciler konusunda sorunlar ve gelişmeler hakkında oldukça geniş bilgilendirme yaptı. Şube yönetimi ve ilçe başkanlarından gelen soruları cevaplandırdı.

Yerelde eğitimin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Şube Başkanı Ramazan Acar ise başta Genel Başkan yardımcımız Ramazan Çakırcı olmak üzere katılımcılara teşekkür ederek toplantının hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Mithat başkan için geçen hafta yapılan Genel Merkezin hatim duasına yetişmeyen hatimler için Büyükorhan Temsilcimiz İbrahim Doğan tarafından yapılan hatim duasının ardından toplantı sona erdi.