Bursa 1 Şubesi

Son yolculuğuna uğurladığımız Mithat Başkanımızın için hatim duası yaptık

Kovid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mithat Sevin’in son yolculuğuna uğurlanmasını ardından indirilen hatimler, edilen dualar, okunan Kuranlar için hatim duası yapıldı.

Mithat Sevin başkanımızın ailesi, Genel Başkanımız Ali Yalçın, Genel Başkan yardımcılarımız, şube başkanlarımız ve yönetimleri katıldı.

Diyanet Sen Genel Başkan Yardımcımızın Kuran okumasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Yalçın çalışma arkadaşı olarak Mithat Sevin başkanımızı anlattı. Teşkilatın ak saçlısı olarak tanımladığı Mithat Sevin başkanımızın mütevazı ve çalışkan olduğunu, hayatına çok şey sığdırdığını, sivil toplum çalışmalarında öncülük ettiğini anlattı.

Mithat Sevin başkanımızın eşi de yaptığı konuşmada Mithat Sevin ile ilgili anılardan bazı kesitler anlattı. Yaptığı sosyal faaliyetler nedeniyle ailesini ihmal ettiğini düşündüğü için bir çok kez kendisinden helallik istediğini aktardı. Yaptığı hizmetlerin önemini şimdi daha iyi anladığını ifade etti.

Emekli Memur Sen başkanımız Ali Küçükkösenin yaptığı dua ile program son buldu.