Haber
2020-04-12 09:26:08
Vefalı Eğitim Çalışanları ile Gurur Duyuyoruz

Korona Virüsü ile mücadele ettiğimiz şu günlerde, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için kurulan ‘Vefa Sosyal Destek Grupları’nda görevli eğitimcilerimiz ve gönüllü olarak katılan teşkilatımız mensupları, iftihar vesilemizdir.

Bazılarının "Vefa Destek Gurubu" uygulamasına katılmama, sabote etme girişimlerine karşı; “Biz bu günler için varız. Devletimizin yanında, milletimizin hizmetindeyiz. Bugün değilse ne zaman” anlayışı ile süreci omuzlayan teşkilatımız mensuplarıyla huzur duyulur, gurur duyulur.

Şu zor günlerde sokağa çıkma yasağı yüzünden 65 Yaş üstü insanımızın bankadan maaşlarını alarak getirmek gibi  bir çok ihtiyaçlarını karşılamak için Bursa merkez ve ilçelerin de  görev yapan en başta gönüllü olarak görev alan üyelerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarını kutluyor ve teşekkür ediyoruz. Elbette başta sağlık çalışanları olmak üzere güvenlik görevlilerimiz ve diğer çalışanları da unutmayarak.

Bütün giysileri yırtsak yeridir.

Yeter bize vefa elbiseleri [M.Akif İnan]

Merhum Genel Başkanımız Akif İnan’ın gittiği yoldan sapmayan, kuruluş ilkelerine bağlı, samimiyet ve sadakat timsali Eğitim Bir Sen üyelerine de bu yakışır doğrusu.

Sadece Bursa'da değil ülke geenlinde gönüllü ordusu oluşturan bir teşkilatız elhamdülillah.

Bu teşkilatın; İşi Millet, Derdi Millet, Kendi Millet, Yükü, yeniden “Güçlü Medeniyet” hamdolsun. İşte bu ruhtur bizi farklı kılan.

Vefa Sosyal Destek Grubu millete hizmet borcumuz için bir vesile, inancımızın gereğini yerine getirmek için ise fırsattır.

Dünyada hastaları bile ayırıyorlar. Yalnızlaşıyor insanlar...

Dünya “yalnızlaşıyor” Türkiye “yardımlaşıyor”

Farklı bir milletiz.

Farkımız kalitemiz aslında.

Bu özelli ve güzellik bizim insanımıza ait. İşte bunun için farklıyız.

Yaşlılarımız Devletimiz bizim...

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen