Haber
2013-09-09 09:15:51
Üyemiz öğretmenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz

Üyemiz Gülten Arı tatil yaptığı otelin havuzunda boğularak hayatını kaybetti

Yıldırım, Yeşilyayla Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nun Fen Bilgisi Öğretmeni Gülten Arı (29), polis memuru olan eşi Fatih Arı ve 5 yaşındaki oğlu ile tatil için Ayvalık’ta bulunan Cunda Adası’na gitmişti. (25 Ağustos 2013)

Konakladıkları otelin 80 santim derinliğindeki havuzunda baygın bulunan öğretmen Gülten Arı hemen bir ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yakınları, Gülten Arı’nın otelin sadece 80 santim derinliğindeki kapalı yüzme havuzunda boğularak hayatını kaybetmesini anlayabilmekte güçlük çektiklerini ifade ettiler.

Eşi Yavuz Selim Polis Merkezi’nde görev yapa Gülten Arı bir çocuk annesi idi.

Üyemiz Osmangazi İMKB Ortaokulu İngilizce öğretmeni Fatma Sibel Sevinç trafik kazasında hayatını kaybetti

Bursa’da iki çocuk annesi İngilizce öğretmeni, kullandığı kiralık otomobilin alev alması sonucu yanarak hayatını kaybetti. Öğretmenin, çocuklarına bakmak için evde bıraktığı eşine ise son mesajı ise, ’Kayboldum’ oldu.

Feci kaza, 7 Eylül saat 2013 saat, 03.00 sıralarında Bursa çevre yolunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre ailesi ile birlikte misafirlikten dönen 39 yaşındaki Fatma Sibel Sevinç, eşi Selim Sevinç’i, biri 3, diğeri 10 yaşındaki çocuklarının yanında bırakarak türbe ziyareti için evden çıktı.

Sevinç, 16 KU 385 plakalı kiralık otomobille yaptığı türbe ziyaretinden sonra Mudanya’nın Bademli Mahallesi’ndeki evine dönmek için çevre yoluna girdi.

Otobanda yolunu kaybeden Sevinç, telefonla eşinden yol tarifi aldı ancak son anda fark ettiği Mudanya Kavşağı’na dönmek isterken otomobilin kontrolünü kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev topuna döndü.

Yoldan geçen vatandaşların ihbarı ile olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Osmangazi İMKB Orta Okulu’nda İngilizce öğretmeni olan Fatma Sibel Sevinç, yapılan tüm müdahalelere rağmen tamamen küle dönen aracın içinde yanarak can verdi

Yemek yapmaya özel ilgisinin bulunduğu öğrenilen 2 çocuk annesi Fatma Sibel Sevinç’in ölümü yakınlarını ve Bursa eğitim camiasını yasa boğdu.

Öğretmenlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen