Haber
2016-02-12 08:18:15
ÜYELERİMİZİ İDARECİ YAZILI SINAVINA HAZIRLIYORUZ.

ÜYELERİMİZİ MEB’in YAPACAĞI İDARECİ SINAVINA HAZIRLIYORUZ

             Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Numan Şeker; ”Eğitimciler Birliği Sendikası  olarak, üyelerimize Milli Eğitim Bakanlığının eğitim çalışanları için Kariyer, görevde yükselme ve ünvan değişikliği gibi sınavlara hazırlık seminerleri vermiştik.

                      Bu kapsamda onları Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına hazırlamak ve başarılı olmaları sağlamak için, gereken donanımın sağlanmasında kendilerine destek olmak istiyoruz.

                        HAZIRLIK KİTABI BASTIRILDI ve ÜYELERİMİZE DAĞITILDI

           Sendikamızın üyeleri için hazırladığımız müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı ile yetinmeyip, kurs desteği de sağlayarak sendikacılıkta hizmet anlayışımızı ortaya koyduk.

           Bugüne kadar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavlarına hazırlanan herkese şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen