Haber
2013-07-26 09:15:45
Üniversite Temsilciliği Aylık İşyeri Temsilcileri toplantısını gerçekleştirdi

Uludağ Üniversitesi Temsilciliği Aylık İşyeri Toplantısında Bir Araya Geldiler

Eğitim Bir-Sen Uludağ Üniversitesi Temsilciliği olarak her ay düzenlenen Yönetim Kurulu ve İşyeri Temsilcilerinin katıldığı toplantı Ramazan ayı dolayısıyla  iftar yemeği şeklinde düzenledi.

Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri ve Temsilcileri, Teknik Üniversite Temsilciliği, İlçe Yüksek Okul temsilciliklerinin yanı sıra  İl Şube Yönetiminden Başkan Yardımcıları Mustafa Sarıgül, Ersen Çetiner, Ali Ağaoğlu ve Adil Yazıcıoğlu da toplantıya iştirak ettiler.

Uludağ Üniversitesi Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaya, Bu mübarek ay da böyle bir organizasyonla bir araya geldik, hali hazırda sürekli olarak düzenlediğimiz Yönetim kurulu aylık toplantılarımızda olduğu gibi birlikte fikir ve sorunlarımızı dile getirerek, nerede ne var hak ve taleplerimiz neler bunları görüşüyoruz. Varlık oluşturmak birlikte hareket etmekten ileri gelir. Birlikteliğimiz nedeniyle Uludağ Üniversitesi Eğitim Bir-Sen olarak yetkiliyiz, bu durumdan oldukça mutluyuz. Birlikte varlık gösteriyoruz" şeklinde konuştular.

Toplantıda sorunların yanı sıra çözüm önerileri de görüşülürken; Başkan Yardımcısı Mustafa Sarıgül de konuşmalarında sendikal konular hakkında genel bilgiler verdiler.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen