Haber
2016-05-09 09:18:58
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI İLE GÖZ DOLDURAN OKUL

 HÜRRİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU  LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNOLOJİK SERGİ

HÜRRİYET ANADOLU TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI İLE GÖZ DOLDURDU

                EĞİTM-BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker: "Hürriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu, TÜBİTAK 4006.bilim fuarının açılış törenindeyiz. Başta okul müdürümüz olmak üzete Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

         TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin teknolojik projeleri büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın sağlandığı fuarın açılışı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, 22. Dönem Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, İl Milli Eğitimin çeşitli kademelerinde görevli şube müdürleri ve pek çok okul müdürünün birlikte kestiği kurdele ile gerçekleştirildi.

       Fuarın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Metin Sezer, fuarda birbirinden farklı 40 projenin yer aldığını belirterek, “Okulumuzun farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerimizin hayata geçirdikleri projelerden ötürü başta kendileri ve aileleri olmak üzere emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ŞÜKRÜ KÖSE: “GENÇLİĞİMİZİN GELECEĞİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

          Böylesine anlamlı projelerin gelişmesine destek veren herkese teşekkürlerini ileten Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle başarılı öğrencilerimizden sportif branşlardan faaliyet gösteren öğrencilerimize kadar her anlamda verdiğimiz destekle gençlerimizin her zaman yanında olduk. Bu bağlamda son dönemde 295 bin 500 öğrencimize farklı spor dallarında destek verdik. Ayrıca teknik ve bilimsel olarak proje üreten ve bu anlamda kendisini geliştirmek isteyen öğrencilerimizin de her zaman yanında olduk bundan sonra da yanında olacağız. Çünkü gençliğimizin geleceği bizim geleceğimiz dolayısıyla ülkemizin geleceğidir. İnşallah, muasır medeniyetler seviyesine de gençlerimizin sayesinde hep birlikte çıkacağız” dedi.

BURSA’DA EN FAZLA PROJE HÜRRİYET MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU  LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN 

            Bursa’da TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında 82 okulda proje üretildiğini belirten Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer ise, “82 okul arasında Hürriyet Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, öğrencilerinin öğretmenlerinin ışığında ürettiği 40 proje ile Bursa’da en fazla proje üreten okul olmuştur. Projeleri ile ilçemizin gururu olan Hürriyet Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen