Haber
2021-07-03 09:29:17
Temmuz 2021 İl divan toplantısında sene sonu değerlendirmesi yapıldı

Eğitimcilerin haklarını savunma noktasında ve eğitim alanında yaşanan sıkıntıların tespiti ve çözümü konularında büyük pay sahibi olan Eğitim Bir Sen’in Bursa 1 No'lu Şubesi; sene sonu değerlendirmesinin de yapıldığı genişletilmiş Temmuz il divan toplantısını gerçekleştirdi. Sendikalı eğitim çalışanlarının yüzde 52’sinin tercihi ile hem Bursa genelinde hem de tüm ilçelerde yetkili sendika olma ünvanını bu yıl da korudu. İlçe başkanlarına başarıları dolayısıyla plaket takdimi yapıldı.

Başarılı bir şekilde birinci aşamasını gerçekleştirdiğimiz ilksan seçimleri, önümüzdeki ay yapılacak toplu sözleşme hazırlıkları başta olmak üzere eğitim-öğretim gündemine ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmelerde bulunan Şube Başkanı Acar, “Pandemi sürecinde bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Şube ve ilçe yönetimlerimizle işyeri temsilcilerimizi kutluyor, bizi tercih ettikleri için üyelerimize ve tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Acar yetkili sendika başarısında pay sahibi olanlara teşekkürlerini sunarak şöyle devam etti, “Başarıda büyük pay sahibi olan Saygıdeğer Başkan Yardımcılarımız; Adil Yazıcıoğlu, Mehmet Ali Akiş, Mustafa Korkmaz, Ali Ağaoğlu, Cüneyt Vardar, Remzi Ayaz’a teşekkür ediyorum.

Kıymetli İlçe Başkanlarımız; İbrahim Doğan (Büyükorhan), Ahmet Aydın (Büyükşehir), Halil Gemici (Gemlik), Osman Aykul (Gürsu), Ali İhsan Balım (Harmancık), Sinan Aktaş (İnegöl), Mahmut Kocadağ (İznik), Abdullah Gürbüz (Karacabey), Sedat Karakaya (Keles), Ahmet Dursun Çelik (Kestel), Mehmet Ali Dursun (Mudanya), Hasan Duran (Mustafakemalpaşa), Engin Koç (Nilüfer), A.Nevzat Tanışık (Orhaneli), Selahattin Siyambaş (Orhangazi), Mehmet Şükrü Okatan (Osmangazi), Hüseyin Acet (Yenişehir), Halil İbrahim Ayvaz (Yıldırım) ve yönetim kurulu üyelerimize de özellikle teşekkür ediyorum.

Denetim Kurulu başkanımız ve üyeleri, Disiplin kurulu başkanımız ve üyeleri, Kadın Komisyonu Başkanımız ve yönetimi, ilçe kadın komisyonu başkan ve yönetimleri, Genç Memur Sen Komisyonu Başkanımız ve yönetimleri ile Engelli Komisyonu Başkanımız ve yönetimleri, cefakâr işyeri temsilcilerimiz, vefakâr üyelerimiz, bu başarı sizlerin bu başarı hepimizin her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Pandemi sürecinde bir eğitim öğretim yılını daha başarılı bir şekilde geride bıraktık. Kuruluşumuzdan bugüne büyümemize, güçlenmemize, uzmanlaşma, kurumsallaşma ve olgunlaşma yürüyüşümüze, yeni ufuklardan yeni umutlara çağrımıza, el veren, omuz veren; düne, bugüne ve geleceğe vefa bakışını yüklenen sendikamızın yönetici ve üyesi tüm kardeşlerimize-büyüklerimize gösterdikleri çaba ve gayretlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Gayret bizden Tevfik ve inayet Allah’tandır. Rabbim hayırlı işlerimizde yâr ve yardımcımız olsun inşallah

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen