Haber
2019-05-24 09:23:34
ŞUBE YÖNETİMİNİN KATILIMIYLA EĞİTİM BİR SEN YENİŞEHİR TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şubeye bağlı Yenişehir Temsilciliği üyeleri ve yakınlarıyla iftar programında buluştu. Geleneksel hale gelen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Acar yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi ve sendikal konular hakkında bilgi verdi. Yönetici görevlendirme konusundaki problemler, gittikçe artarak devam eden eğitim çalışanlarına uygulanan şiddet, 2020 -2021 de uygulanacak olan Milli Eğitim Bakanlığının açıkladığı yeni ortaöğretim modeli gibi bir çok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Eğitim Bir Sen Yenişehir Temsilcisi Hüseyin Acet ise yaptığı konuşmada Yenişehirdeki sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek, iftar programına katılan Şube başkanı Ramazan Acar ve yönetimine, Yenişehir Belediye başkan vekili Mesut Bedele, ilçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaza, Ulaştırma Memur-Sen il başkanına, İnegöl EBS İlçe yönetimine, AK parti ilçe başkanı ve yönetimine, MHP ilçe başkanı ve yönetimine, Saadet partisi yönetimine, Yeniden Refah Partisi yönetimine, kardeş sendikaların yönetimlerine, tüm sivil toplum kuruluşları ve gönül dostlarımıza, çok değerli üyelerimiz ve yakınlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen