Haber
2021-10-07 09:29:47
Şube Başkanı Ramazan Acarın katılımıyla Eğitim Bir Sen İznik İçe Divan Toplantısı Yapıldı

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ve Başkan yardımcısı Cüneyt Vardar'ın katılımıyla genişletilmiş “İznik İlce Divan” toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe yönetimi ve işyeri temsilcileri katıldı.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı konuşmada Toplu sözleşme sürecini özetleyerek elde edilen kazanımları açıkladı. 3600 ek gösterge konusunu 2022 yılı içinde çözüme kavuşmasını karara bağladıklarını ifade eden Acar, Toplu sözleşme ikramiyesini de 2022 yılı için 400 TL’ye çıkardıklarını ve bunun önemli bir kazanım olduğunu vurguladı.

Pandemi sürecini de değerlendiren Acar, “PCR testi ve aşı tartışması üzerinden zorlamalarda bulunmak eğitime katkı sağlamayacak, okulların açık tutulması hedefine de hizmet etmeyecektir. Eğitimcilerin yüzde 90’ın üzerinde aşı olmuşken dayatmalar yerine eğitimcilerin derslerine odaklanması sağlanmalıdır” dedi.

Şube Başkanı Acar, okullardaki güvenlik ve temizlik sorununa da değinerek, okulların personel ihtiyacının karşılanmasını, okul bazlı ödenek tahsisi uygulamasına geçilmesini önererek, bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Milli Eğitim Şurası çalışması yanında bir çok eğitim sorununa da değinen Acar İznik teşkilatına teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen İznik Temsilcisi Mahmut Kocadağ, İznik yerelinde bilgilendirme yaparak katılımcılara teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen