Haber
2019-02-21 09:22:24
ŞUBE BAŞKANI RAMAZAN ACARDAN BÜYÜKORHAN DA KURUM ZİYARETLERİ VE EĞİTİM ÇALIŞANLARI BULUŞMASI

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ

EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Büyükorhan ilçe başkanı Erhan Kara ile Büyükorhanda kurum yöneticilerini ziyaret etti. İlk olarak Büyükorhan Kaymakamı Yavuz Arslan ziyaret edilerek sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve sendika yayın organı olan Eğitime Bakış 2018 raporu takdim edildi.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Kaymakam ziyareti sonrası Ramazan Acar ilçe başkanı Erhan Kara, Büyükorhan ilçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Recai ARVAS 'ı ziyaret etti. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi, Eğitime bakış 2018 raporu takdim edildi, yerelde ve genelde eğitimin sorunları konuşuldu. Kurumda bulunan eğitim çalışanlar da ziyaret edildi.

OKUL ZİYARETLERİ

Akabinde Ramazan Acar ve ilçe başkanı Erhan Kara Büyükorhan de bulunan okulları ziyaret etti. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi verildi ve eğitimin sorunları konuşuldu.

TEŞKİLAT BULUŞMASI

Okul ziyaretleri ile geçirilen günün akşamında Büyükorhan daki idareciler ve EBS işyeri temsilcileri ile teşkilat buluşması gerçekleştirildi.

Büyükorhan ilçe başkanı Erhan Kara katılımcılara hoş geldiniz diyerek Büyükorhan 'de sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ramazan Acar ‘Vergi diliminin %15'e sabitlenmesini, öğretmen meslek kanunu, 3600 konusu, yöneticilik mesleği gibi güncel konularda sendikanın görüşlerini açıkladı. Biz sendika olarak her zaman üyelerimizin yanında ve onların destekçiyiz. Bizleri böylesi güzel bir programda bir araya getiren EBS Büyükorhan Temsilcisi Erhan Kara ve Yönetimine teşekkür ediyorum’ diye yer konuşmasını tamamladı.

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen