Haber
2019-03-07 09:22:45
ŞUBE BAŞKANI RAMAZAN ACAR İZNİKTE KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İZNİK KURUM ZİYARETLERİ

EBS Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, başkan yardımcısı Cüneyt Vardar ile İznik ilçe başkanı Mahmut Kocadağ ve ilçe yönetimi İznik'te kurum yöneticilerini ziyaret etti. İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar'ı ziyaret eden Acar ve ekibi sendikal çalışmalar hakkında bilgi vererek, sendikamızın hazırladığı Eğitime Bakış 2018 Raporu nu takdim etti.

Ramazan Acar ve ekibi akabinde İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil'i ziyaret ederek Eğitime Bakış 2018 Raporu nu takdim etti. Sendikal konularda bilgi verdi. Eğitim çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini dinlledi.

İZNİK OKUL ZİYARETLERİ

Ramazan Acar ekibiyle birlikte İznik'te bulunan okulları ziyaret ederek sendikal konularda bilgi verdi ve eğitim çalışanlarının sorunlarını dinledi. Ziyaret edilen okullar şöyle:

İznik Halk Eğitim Merkezi, İznik Anadolu Lisesi, İznik Selçuk İlkokulu, İznik Kadir Koyutürk ilkokulu,  İznik Selçuk İlkokulu, İznik Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İznik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi, İznik Anadolu İmam Hatip Lisesi, İznik Kılıçaslan ilkokulu, İznik Kılıçaslan Ortaokulu.

Şube Başkanı Ramazan Acar, İznik Kaymakamı Sayın Bülent Bayraktar'a, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil başta olmak üzere, tüm değerli okul yöneticileri ve öğretmenlerine vs. misafirperverlikleri için teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen