Haber
2019-03-04 09:22:44
ŞUBE BAŞKANI RAMAZAN ACAR İZNİKTE 28 ŞUBATI DEĞERLENDİRDİ

Eğitim-Bir-Sen İznik Temsilciliği'nin her hafta düzenlediği Cumartesi Söyleşisine bu hafta konuk olarak Şube Başkanı Ramazan Acar katıldı. Başkan Yardımcıları da eşlik etti.

Ramazan Acar konuşmasında, yakın zaman önce geride bıraktığımız 28 Şubat askeri müdahalesinin 22. yıldönümü münasebetiyle 28 Şubat müdahalesinin ve izlerinin alınması gereken derslerin neler olduğu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

28 Şubat sürecinde vatani görevini tamamladıktan sonra Bursa İmam Hatip Lisesi'ndeki görevi ile ilgili anılarını anlatan Ramazan Acar İslami camiaya başta olmak üzere milletimizin dindar kesimine reva görülen muamelelerin yüreklerde bıraktığı burukluğun halen devam ettiğini belirtti.

Yakın geçmişin bize göstermiş olduğu en önemli gerçeğin eğer birlik ve beraberlik içinde bulunup da teyakkuz halinde olunmazsa milletimize ve onun değerlerine kasteden vesayet odaklarının her daim etkin olabileceklerini onun için birlik ve beraberliğimizin önemli olduğunu vurgulayan Acar, 27 Nisan e-muhtırası, 17-25 Aralık operasyonları ve 15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi ile bu birlik ve beraberliğe ne kadar fazla ihtiyacımız olduğunu belirtti.

Acar ayrıca, "Sendikamızın 28 Şubat mağdurlarının mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaların, insan hak ve özgürlükleri kapsamında devam ettiğini ve takipçileri olacağını" ifade etti.

Eğitim-Bir-Sen İznik Temsilciliğinde gerçekleştirilen söyleşide 28 Şubat sürecinde çeşitli yerlerde çeşitli görevlerde bulunan veya öğrenci olan üyeler de anılarını paylaştılar.

Yoğun katılımın olduğu söyleşiye İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, Eğitim-Bir-Sen Orhangazi ve Yenişehir Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Sedat Şirvan, İznik İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Fatih Çatak ve TÜGVA İznik Temsilcisi Yakup Yakut katıldı.

EBS iznik temsilcis Mahmut Kocadağ'ın katılan tüm üyelere teşekkür etmesinin ardından program son buldu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen