Haber
2020-02-26 09:25:34
ŞUBE BAŞKANI ACAR GÜRSUDA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Gidilmedik kurum, girilmedik öğretmenler odası, dokunulmadık gönül, tokalaşmadık el kalmayıncaya dek eğitim çalışanlarıyla buluşmaya devam eden Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar Gürsu'da okul ziyaretlerinde bulundu. Ziyarete EBS Gürsu Temsilcisi Osman Aykul ve yönetimi de eşlik etti.

Hamdi Çalış Ortaokulu, Ali Firdevs Lizör İlkokulu, Zafer Ortaokulu, Gürsu Anadolu İHL, Lokman Hekim MTAL okulları ziyaret edildi.

Eğitim çalışanlarının sorunlarını yerinde dinleyerek gündeme dair sendikal çalışmalar, kazanımlar ve sorunlara yönelik çözüm önerileri ve eğitim emekçilerinin haklarının iyileştirilmesine dönük yapılan mücadele pratikleri paylaşıldı.

Acar, "Büyük bir teveccühle bizleri ağırlayan, güzel bir ortam hazırlayan başta işyeri temsilcisi arkadaşımız olmak üzere kurum yöneticilerimize, öğretmen arkadaşlarımıza ve kurumlarımızın çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Gürsu Temsilcisi Aykul ise öğretmen arkadaşları dinleyerek özelde Gürsu genelde Eğitim camiasının sorunlarını gündemde tutmasından dolayı Gürsu’ ilçe yönetimi olarak öğretmenler adına Acar'a teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen