Haber
2016-03-05 08:18:27
SENDİKALAR, HAKSIZLIĞIN SAVUNULMASI İÇİN, SIĞINILACAK BİR LİMAN DEĞİLDİR.

"TEHDİT VE ŞANTAJLA SENDİKACILIK YAPMA DEVRİ BİTMİŞTİR."

         BURSA-  Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker; Eğitim Çalışanlarını okularında ziyaret etmeye devam ediyor. Sendikal anlayışımızı ve farkındalığımızı anlatırken, şu ifadelerine yer verdi.

           "Fikir ve düşünce olarak Türk Eğitim Sen ile uzaktan yakından alakası olmayan Bir öğretmen arkadaş, okulda görevini ihmal den dolayı soruşturma açılacağını anladığı an, Türk  Eğitim Sen e üye oluyor. ertesi gün Türk Eğitim Sen 2 nolu şube başkanı, yeni üyesinin bulunduğu okula gidip, okul müdürüne tehdit ve şantajla Aba altından sopa göstererek sendikacılık yaptığını zannediyor.
 

        ŞEKER;"Sendikacılık ne olursa olsun üyenin haksızlığını savunmak değil, Hakkı tutup kaldırmaktır. Biz bu anlayışla Eğitim-Bir Sen olarak sendikacılık yapıyoruz. Üyemiz haksız olduğun da, Salt manada üyemiz olduğu için, onun haksızlığını savunmuyor ve yanında yer almıyoruz." Dedi
        Ayrıca  "Benim hırsız iyi, senin ki kötü mantığıyla ile hareket eden herkes kaybetmeye mahkumdur." anlamlı söz ile sözlerine son verdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen