Haber
2016-06-10 09:19:14
SENDİKA BAŞKANIMIZ NUMAN ŞEKER CANLI YAYINDA

               EĞİTİM - BİR-SEN 1 NOLU ŞUBE Başkanı Numan ŞEKER: "Bu akşam 19.45 Bursa TV de Ali Mollasalih'in sunduğu Bursada Ramazan programının canlı yayın konuğuyuz."

             Sendika başkanlığının yanında  İslami ilimlere vakıf değerli bir İlahıyatçı olan,  Numan Şeker Rahmet ve  İbadet   ayı Ramazan dolayısı ve ilmi birikimi  ile  renk kattığı Bursada Ramazan Programında, dinleyicilerin gönlünde taht kurdu.

        Kudüs izlenimlerine yer verdiği  canlı yayın programında, "GÖZÜMÜZ VE GÖNLÜMÜZ MESCİD-İ AKSADA KALARAK HÜZÜNLE AYRILIYORUZ." dediği  mmetin yetim çocuklarını, binlerce peygamber, sahabi ve şühedayı içinde barındıran,144 bin metrekare alana yayılmış, başta peygamberimiz A.S olmak üzere sahabi, halife ve sultanları misafir eden, işgal altında ve İsrail askerlerinin silahları gölgesinde, mahzun Mescid-i Aksadan ayrılıyoruz.  Biz sahip çıkarsak inşallah Mescidi Aksa Ve Filistin özgürlüğüne kavuşacaktır. " ifadeleri duygulu anların yaşanmasına neden oldu. 

  Bursada Ramazan programının canlı yayını sonunda, "Müminler için Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı ,11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının Ülkemiz,Milletimiz ve Ümmet için huzur ve Barış'a,akan kanın durmasına, nefislerimizin temizlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor, tüm dostlarımın Ramazan'ı şerifini tebrik ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen