Haber
2024-08-03 09:32:49
Şehit Heniye'nin Son Çağrısı Bursa Sokaklarında Yankılandı

İsmail Heniyye'nin, şehadetinden önce seslendirdiği son çağrısına İnsanlığın ve İslamlığın ete kemiğe büründüğü tüm coğrafyalarda olduğu gibi Bursa'dan da sokaklar ve meydanlar dolusu cevap yükseldi hep bir ağızdan: Katil İsrail, İşbirlikçi Batı, Özgür Filistin, Davan Davamızdır Heniyye, Bebekler Ölürken Sessiz mi Kalınır? ...

Memur Sen İl Temsilciliğimizin ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanlığımızın da içinde bulunduğu Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu'nun öncülüğünde düzenlenen yürüyüş, Ulu Cami Meydanı'ndan başlayıp Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri boyunca devam etti. İnsanlığı ve müslümanları uyandırmayı dert edinen edepli ve bir o kadar da gür sadalı yürüyüş, Şehreküstü Demokrasi Meydanı'ndaki miting ile tamamlandı.

Siyaset, sivil toplum kuruluşları ve üniversite çevrelerinden yapılan katılımları anlamlandıran anneler, babalar, genç hanımlar ve beyler ile beraber, ömrününün neredeyse tamamında Filistin davasına şahitlik etmiş büyüklerimizin gür sadası gök kubbede kalmayacak, duaya açılan eller boş dönmeyecek ve şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak inşallah.

Çağrılarımıza cevap vererek meydanları dolduran üyelerimize, gönlü geniş hemşehrilerimize ve tertip ekibine teşekkür ediyor, Gazze'deki direnişe selam duruyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen