Haber
2019-10-19 09:24:24
SANAT KURSLARI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI, KURSLAR HAFTAYA BAŞLIYOR

Şube başkan yardımcısı Remzi Ayaz ve Ali Ağaoğlu’nun katılımıyla başlatılacak sanat kurslarının ilk koordinasyon toplantısı yapıldı. Okçuluk, tiyatro, resim, ebru, bağlama, gitar, ney vs. dallarında kursta görev alacak hocalar da toplantıda hazır bulundu.

Kurslardan sorumlu olan şube başkan yardımcısı Remzi Ayaz, hangi kurslara kimler katılacak anketinin sonuçları, kursların açılabilmesi ve sürdürülebilmesi için hangi şartların gerektiği, kursların yapılacağı mekan ve zamanların nasıl olacağı gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Kursta görev alacak hocalarımız, kurslar hakkında bilgi vererek kurs talebinde bulunan üyelerimizin sorularını cevaplandırdı.

Başvuru sayısı yeterli olan okçuluk ve tiyatro dalında kurs açılmasına karar verildi. Hocalarımız ile kursiyerlerimiz yer, zaman ve diğer konuları kendi aralarında toplantı yaparak karara bağladılar. Önümüzdeki hafta bu kurslar başlıyor.

Bağlama ve Gitar konusunda eksik kalan sayılar tamamlanırsa kurs açılabilecek. Yer ve zaman konusunu bu kursun hocaları ile kursiyerlerimizin kendi aralarında toplanması ile sonuçlandırılacak.

Diğer kurslar henüz yeterli başvuru olmadığı için açılmayacak.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen