Haber
2022-03-31 09:31:04
Ramazan Acar’ın katılımıyla Karacabey’de teşkilat buluşması yapıldı

Eğitim Bir Sen Karacabey ilçe teşkilat buluşması gerçekleştirdi

İstişarenin yanı sıra tanışma ve kaynaşmaya vesile olarak değerlendirilen teşkilat buluşmaları Karacabey’de de İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkan Öztürk ile Okul idarecileri ile işyeri temsilcilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Karacabey teşkilat buluşmasında Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, gündemi değerlendirdi. Eğitim Bir Sen kazanımları hakkında bilgiler veren Acar, Kariyer basamakları, meslek kanunu, öğretmene şiddet ve Enflasyon farklarının gerçekleştiği ay ödenmesi gibi birçok konuya açıklık getirerek sendikanın görüşlerini ifade etti.

Görevine dönen okul müdürünün açığa alınmasının yanlışlığını da vurgulayan Acar inancımıza, kültürümüze, değerlerimize savaş açanlar karşılarında bizi bulacak diyerek her daim eğitim çalışanlarının yanında olduklarını ifade etti.

Acar, “Başarılı organizasyon için Başkanımız Abdullah Gürbüz'ün şahsında ekibini kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum. Programımıza katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Erkan Öztürk ile Okul idarecilerimize ve işyeri temsilcilerimize de hassaten teşekkür ediyoruz.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Şube Başkanı Ramazan Acar Karacabey’de okul ziyaretleri yaptı.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar; ilçe Başkanı Abdullah Gürbüz ve ekibi ile birlikte Karacabey’de okul ziyaretleri yaptı.

Karacabey Mesleki Eğitim Merkezi,

Farabi MTAL

Şehit Özcan Özsoy Kız İmam Hatip Lisesi

 Uluabatlı Hasan İlkokulu

 Şehit Savaş Acarca Ortaokulu

ziyaret edildi.

Okul ziyaretlerinde Meslek Kanunu, Kariyer Basamakları, Öğretmene Şiddet ve Enflasyon farklarının gerçekleştiği ay ödenmesi gibi gündeme dair sendikamızın görüşlerini paylaşan Acar, tüm eğitim çalışanlarına misafirperlikleri için teşekkür etti.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen