Haber
2019-01-13 09:21:54
RAMAZAN ACAR'IN KATILIMIYLA EBS KESTEL TEŞKİLATI BULUŞTU

KESTEL KURUM VE OKUL ZİYARETLERİ

Eğitim Bir Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akiş, Remzi Ayaz ve ilçe Başkanı Ahmet Dursun Çelik, Kestel'de bulunan okul ve kurumları ziyaret etti.

Ramazan Acar ve ekibi tarafından Kestel ilçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Yener Acar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen'i ziyaret ederek sendikanın hazırladığı Eğitime Bakış 2018 raporunu takdim etti. Acar misafirperverliklerinden dolayı Kestel Kaymakamına, Belediye Başkanına ve İlçe Milli Eğitim müdürüne ayrı ayrı teşekkür etti.

Vani Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kestel Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bursa Çimento Teknik ve Meslek Lisesi, Şehit Polis İsmail Özbek Ortaokulu, Kestel Belediyesi Esentepe İlkokulu ziyaret edilerek sendikal çalışmalara aktarıldı.

KESTEL TEŞKİLAT TOPLANTISI

Akşam ise kurum idarecileri ve işyeri temsilcileri ile toplantı yapıldı. Şube Başkanı Ramazan ACAR yaptığı konuşmada, Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili olarak toplumda ve eğitimin paydaşları arasında öğretmenlik mesleğini düzenleyecek bir kanuna ihtiyaç duyulduğu konusunda kuvvetli bir mutabakat olduğunu söyleyerek, “Öğretmenlik Meslek Kanunu, öğretmene destek kanunu olmalıdır” dedi.  Ramazan Acar, 3600 ek gösterge konusunu sürekli dile getirdiklerini ve hükümet programına alındığını, ancak geciktirilmeden uygulanması gerektiğini ifade ederken memur maaşlarının enflasyona ezdirilmemesi için aylık oluşacak enflasyon farkının aynı ayda memur maaşlarına yansıtılmasını talep ettiklerini söyledi.

EBS Kestel Mustafakemalpaşa İlçe Temsilcisi Ahmet Dursun Çelik ise Kestel temsilciliği olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdi ve katılımcılara teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen