Haber
2019-10-25 09:24:28
RAMAZAN ACAR MUDANYADA EĞİTİM ÇALIŞANLARINI KURUMLARINDA ZİYARET ETTİ

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar, Mudanya İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Dursun ve ilçe yönetim kuruluyla birlikte, Mudanyada kurum ve okul ziyaretlerinde bulundu. Eğitim çalışanlarına sendikal çalışmalar hakkında bilgi verdi ve gelir vergisi oranlarının düşürülmesi, maaşların da güncellenmesi, ek göstergenin memnuniyet katsayısının arttırılması, kayıpların tazmin edilmesi gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, şube müdürlerimiz Mehmet Korkmazer ve Adem Keskin ziyaret edilerek yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun dilekleri iletildi ve eğitimin sorunları konuşuldu.

Mudanya İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atanan Burhanettin Aydın ve Güzelyalı Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atanan Elif Özdemir hocalarımıza yeni görevleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Özelde üyelerinin, genelde eğitim çalışanlarının mali, özlük ve sosyal haklarını korumak, geliştirmek; sorunlarına çözüm bulunmasını sağlamak, eğitimin daha nitelikli hâle gelmesi için ter akıtmak, vesayetin izlerinden tamamen arındırılmasını temin etmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden Acar, “Sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm önerileriyle birlikte yetkililere iletiyor, çözümün takipçisi oluyoruz” dedi.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen