Haber
2019-12-20 09:24:55
RAMAZAN ACAR İZNİKTE KURUM ZİYARETLERİNDE BULUNDU

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar Makamında Ziyaret Edildi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ile EBS İznik ilçe Başkanı Mahmut Kocadağ ve yönetimi İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar'ı ziyaret etti. Ziyarette eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunları-çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Eğitime Bakış Çalıştay Raporunu takdim eden şube başkanı Ramazan Acar, hüsnü kabulleri, nezaket ve misafirperverliklerinden ötürü Kaymakam Bülent Bayraktar'a teşekkür etti.

İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İznik'teki Okullar Ziyaret Edildi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar ile EBS İznik ilçe Başkanı Mahmut Kocadağ ve yönetimi İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İznik'teki okulları ziyaret etti. Eğitim çalışanlarının sorunlarını dinledi görüş ve önerilerini aldı.

Ziyaret edilen kurumlar şunlar: İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Selçuk İlk ve Ortaokulu, Elbeyli ilk ve ortaokulu, Eşrefzade Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kılıçaslan Ortaokulu, Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Sedat Pelit Anadolu lisesi, Kılıçaslan ilkokulu.

Şube Başkanı Ramazan Acar yaptığı bu ziyaretlerde, başta gelir vergisi adaletsizliği, sözleşmeli istihdamının kaldırılması, 3600 Ek göstergenin verilmesi, 2023 Vizyon belgesinin hayata geçirilmesi, öğretmenlik meslek kanunu, toplu sözleşme süreci, eğitime hazırlık ödeneği, görevde yükselme gibi gündemdeki konular olmak üzere bir çok meselede sendikanın görüşleri hakkında eğitim çalışanlarına bilgi verdi.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen