Haber
2016-03-29 09:18:35
ORHANGAZİ İLÇE TEMSİLCİLİĞİMİZ, GENİŞ KATILIMLI İSTİŞARE VE GÜNDEM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

          Orhangazi EĞİTİM-BİR-SEN İlçe Temsilcisi Cüney Vardar: "ilçe yönetimim ve  okul idarecilerimiz ile akşam yemeğinde bir araya geldik.

          Yemeğimize gelerek bizleri onurlandıran Bursa EĞİTİM-BİR-SEN 1 Nolu Şube  başkanımız Numan Şeker beyefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Karatosun, Şube Müdürlerimiz, Hanımlar Komisyonu, Genç Memur-Sen üyelerimiz, Okul Müdür ve Müdür Yardımcılarımıza teşekkür ederiz.

             Birlikteliğimizin hayırlara vesile olmasını temenni ederiz. Gündeme dair gelişmeleri değerlendiren Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen, Bursa İl Şube başkanı Numan ŞEKER, nitelik ve nicelik olarak büyümeye devam eden ve üyelerinden aldığı güç ile daha da güçlenen sendikamız, yönetimlerinin ve üyelerinin güzel çalışmalarıyla Türkiye'yi de aşan vizyonu ile sendikacılığın örnekliğini ve önderliğini yapmaya devam ettiğini ifade etti. Yetkili ve etkili sendikacılığın adresi Eğitim-Bir-Sen, bu ülke ve insanlığın selameti için onca saldırı ve tahammülsüzlüklere rağmen inandığı değerler adına yoluna devam ederken üyelerimizin içerisinde istisna da olsa milli ve manevi değerlerimize aykırı eylem içerisinde olanların karşısına ilk dikilen de yine sendikamızdır, dedi. Ancak bu menfur hadiselerden rant devşirmeye çalışıp buradan sendikamıza ve ilkelerine saldıranlara da geçmişlerine ve aynaya bakmalarını tavsiye ederiz.” diye sözlerini sürdürdü.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen