Haber
2014-04-17 09:16:15
Numan Şekerden Başkan Dündara Ziyaret

Memur-Sen’den Başkan Dündar’a Ziyaret

Numan Şeker: Doğru Çalışmalarda Her Zaman Yanınızdayız

BURSA- Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker, yerel seçimler sonrasında göreve yeniden seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimlerin dirsek temasında çalışmaları gerektiğini belirten Numan Şeker, yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve çalışmalarında Osmangazi Belediyesi’nin yanında yer aldıklarını söyledi.

Yerel seçimlerin ardından sivil toplum örgütleri göreve seçilen başkanları ziyaretlerini sürdürüyor. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Numan Şeker, 2009 seçimlerinin ardından 2014’te de göreve yeniden seçilen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Sivil toplum örgütü olarak Osmangazi Belediyesi’nin yanında yer aldıklarını dile getiren Numan Şeker, “Doğruları yaptığınız için yanınızdayız. 12 yıldır siyasi iktidar olarak bu güne kadar bu millete yapılan hizmetlerden dolayı yanınızda yer alıyoruz “ dedi. Yanlış gördükleri noktalarda eleştirilerini de esirgemeyeceklerini hatırlatan Şeker, “Siz Şehr-i Eminsiniz. Osmangazi size emanet. Görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sosyal Denge Sözleşmesi İçin Teşekkür

Osmangazi Belediyesi ile geçtiğimiz dönemde uyumlu çalışmalara imza attıklarını ifade eden  Numan Şeker, Sosyal Denge Sözleşmesi’ni de hayata geçirdikleri için Başkan Dündar’a ayrıca teşekkür etti. Kendilerinin önemli bir görevi yürüttüğünü dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sorumluluklarının büyük olduğunu ve hassasiyet içerisinde bu görevi yürüttüklerini belirtti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dündar, Memur-Sen’in kendilerine verdiği destekten dolayı Memur-Sen’e teşekkür etti. Ziyarette Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı bulunan Bem-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Ali Alan da hazır bulundu. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen