Haber
2016-03-25 08:18:34
NİLÜFER İL VE İLÇE YÖNETİMİ OKUL MÜDÜRLER İLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

             Nilüfer ilçe Temsilcimiz Yunus Bulut: “Değerli Başkanim, yönetim kurulu üyelerimiz ve değerli müdür arkadaşlarım. Hepiniz hoş geldiniz." 

          Bulut:"EĞİTİM-BİR-SEN  Nilüfer İlçesi müdürler istişare toplantısı için burada toplanmış bulunuyoruz. Bursa'da EĞİTİM-BİR-SEN teşkilatının kurulduğu ilk günden bugüne kadar her kademesinde aktif olarak çalışma şansı buldum. Bu camia benim için bir dava meselesidir. Hamdolsun bu davayı bugün çok güzel yerlere getirdigimizi başarmış olmanın gururunu yaşıyorum. Tekrar hepinizi saygıyla selamlıyorum.” Diyerek, sözü 1 Nolu Şube başkanı Numan Şekere takdim etti
 

            EĞİTİM-BİR-SEN 1 NOLU Şube Başkanı Numan Şeker: "Kurucumuz Mehmet Akif İnan’dan beri sendikacılık yaptıklarını , “Ülkemiz ciddi kırılma dönemlerinden geçtiği bazen askeri bazen sivil vesayet Türkiye’nin önünü kapatmak istediği ama feraset sahibi milletimiz buna izin vermediği zamanlardan

“DİK DURDUĞUMUZ İÇİN BUGÜNLERE GELDİK” dedi.                    

 

               Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütünün 800 bini aşkın üyesiyle Memur-Sen ailesi olduğunu dile getiren Şeker, “Biz bugünlere 28 Şubat’ta çok cılız çıksa da, sayımız az olsa da o gün dik durduğumuz için geldik” tespitinde bulundu. Bu duruşun devam etmesi halinde 1 milyon üye hedefinin çok zor olmadığını ifade etti . Son toplu sözleşme kazanımlarından bahsetti.

 

             Konuşmasında eğitim çalışanlarının aklından ve vicdanından hiç ayrı düşmediklerini, üyelerin beklentilerine bir an bile yabancı kalmadıklarını, kendilerini bu ülkenin insanlarının taşıdığı değer dışında asla konumlandırmadıklarını, hiç bir zaman ülkenin dertlerine, toplumun ve eğitim çalışanlarının taleplerine gözlerini kapatmadıklarını, millet iradesinin vesayet altına alınmasına asla rıza göstermedikleri, çözüm ürettiklerini, mücadele ettiklerini, direndiklerini ve eğitim çalışanlar için kazanımlar elde ettiklerini söyleyerek, .
Numan Seker , son olarak hedefleri ve ilkeleri doğrultusunda sendikayı daha da ileri götüreceklerini söyledi,
ve eksiksiz katılan okul müdürlerini özellikle güzel bir organizasyon ile bizleri bir araya getiren başta Nilüfer İlçe Temsilcimiz Yunus Bulut kardeşime , yönetimine ve başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum." dedi.

 


 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen