Haber
2014-03-23 08:16:13
Mustafa Dündardan Sendikamıza Ziyaret

Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar’dan Sendikamıza Ziyaret

Ak Parti Milletvekilleri Mustafa Öztürk ve Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Adayı Mustafa Dündar, ilçe başkanı Cihat Çini ve meclis üyeleri Memur-Sen’i ziyaret etti. Memur-Sen Bursa il temsilciliği merkezinde yapılan kahvaltıdaki buluşmada Memur Sen il Temsilcisi Numan Şeker, Memur Sene bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetimleri hazır bulundu.

Şeker, ziyaretleri için teşekkür ederek başladığı konuşmasında bu ziyaretlerin sadece seçime endeksli olmamasını diğer zamanlarda da beklediklerini ifade etti. Bu seçimin normal yerel seçimler olmaktan çıktığını ifade eden Şeker, 17 Aralık operasyonu ve etkileri nedeniyle bu seçimin genel seçimler atmosferinde devam ettiğini vurguladı. Şeker, her zaman milletin değerlerinin yanında olduklarını ve bu değerlerin yanında olduğu sürece de iktidara destek verdiklerini ve bundan sonra da bu şartla destek vereceklerini ifade etti.

Osmangazi belediye başkanı ve Ak parti adayı Mustafa Dündar yaptığı konuşmada ülkenin en büyük ilçelerinden birinde hizmet yürüttüklerini, merkez ilçe olması hasebiyle yaklaşık 3 milyon kişiye hizmet ürettiklerini ifade etti.

Milletvekili Mustafa Öztürk, zor günlerde Memur Sen’in kurucularından biri olduğunu vurgulayarak başladığı konuşmasına Memur-Sen’in her zaman ülkenin ve toplumun menfaatleri yanında yer alarak Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde önemli katkılarının olduğunu bildiklerini ifade etti.

Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ise bu seçimin her zamanki seçimler gibi olmadığının altını çizerek ülkenin kaderinin Ak Parti’nin kaderi ile eşitlendiğini yeni Türkiye’nin ayağa kalkmasını istemeyenlerin engellemelerine rağmen başarılı olamayacakları ifade etti. Memur-Sen’e bu zamana kadar verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen