Haber
2016-05-04 09:18:54
MEMUR-SEN'İN 1 MAYIS KUTLAMASI BURSA'DA TAKDİR GÖRDÜ

                       AK PARTİ YILDIRIM İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN MEMUR-SEN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

                       Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve  EĞİTİM-BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, sendika olarak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kahramanmaraş’ta sergiledikleri örnek kutlamadan dolayı kendilerine teşekkür ziyareti gerçekleştiren AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’yı makamında ağırladı.

          Memur-Sen’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Kahramanmaraş Meydanı’nda sergilediği örnek kutlama tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da takdir ediliyor. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne düzenlediği ziyaret ile 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü adına yakışır bir kutlamadan ötürü Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker özelinden tüm sendikaya teşekkürlerini iletti. AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın kendilerine gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Numan Şeker, “1 Mayıs sonrası Memur-Sen’in üstlendiği misyonu dikkate alarak sendikamızı ziyaret eden AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ediyorum. Sendika olarak aynı hassasiyeti bütün kurumlar tarafından göstermesini arzu ederiz. Çünkü nerede bir sıkıntı varsa biz her zaman doğrunun yanındayız. Bu bağlamda AK Parti’nin doğru yaptığı bütün her şeyin yanındayız. Doğru yapılıyorsa millet adına bu yapılıyordur. Dolayısıyla biz de doğru olduğu için onun yanında olduk; olamaya da devam edeceğiz. Sendika olarak bundan da asla gocunmadık” dedi.

NUMAN ŞEKER: “DİĞER SENDİKALARIN ÖZGÜRLÜK ANLAYIŞININ NASIL OLDUĞUNU HERKES GÖRDÜ”

Bu yıl da diğer sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının alanlara 1 Mayıs’ı bahane ederek nasıl indiklerini tüm Türkiye’nin gördüğünü ifade eden Şeker, “Tamamen işçinin ve emeğin hakkının savunmasından 1 Mayıs’ı ideolojik söylemlerle hükümete karşı propaganda yaparak kutladı. İmam hatiplerin kapatılmasına kadar varan pankartlar ve dövizlerle milletin değerleriyle hakaret ederek özgürlükçü tayfaların ve terör yandaşlarının özgürlük anlayışını gördük. Ağzından özgürlük ve demokrasiyi düşürmeyen bu zavallıların konu dini inanca sahip insanların özgürlükleri olunca ne kadar acımasız ve ahlaksız olabileceklerini gördük ve görüyoruz” diye konuştu.

ŞEKER: “1 MAYIS’IN NASIL KUTLANACAĞINI GÖSTERDİK”

           Memur-Sen ailesi olarak 1 Mayıs kutlamasının nasıl yapılacağını göstermek adına bu yıl Taksim’i istediklerini ancak hükümet tarafından kabul edilmediğini hatırlatan Şeker, “Çatışmasız, bayram ve şenlik havasında herkesin Taksim'de 1 Mayıs’ı kardeşlik içinde kutlayabileceğini bu millete göstermek istiyorduk. Valilikten olumsuz yanıt alınınca sendikamız, Taksim alanını kutsallaştırmadan karara saygı duyarak, Kahramanmaraş'ta karar kıldı. 1 Mayıs’ta emeğin ve emekçinin sesini duyurmak hem de barışın, kardeşliğin, birliğini göstermek adına Kurtuluş Savaşı’nda emperyalistlere ilk meydan okumayı yapan Kahramanmaraş'ta alanlardaki yerimizi alarak sesimizi yükselttik” şeklinde konuştu.

HÜDAYİ YAZICI: “DOĞRU İNSANLARLA DOĞRU YOLDA YÜRÜDÜĞÜMÜZÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”

          1 Mayıs’ın yakın zamana kadar adı bayram ama pek de bayram gibi kutlanmayan bir gün olduğunun altını çizen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, “1 Mayıs yaklaştığı zamanlar ülke gündemini epeyce meşgul eden, gerilim yapan, insanları kutuplaştıran, işçi hakkından ziyade birilerinin kendi menfaatlerini ön plana çıkaran bunu da ülke düşmanlığı haline getiren; sözde adı bayramdı ama pek de bayram olarak kutlanmayan günlerdi. Öyle ki çoğu zaman bugün ne olacak, kaç kişi ölecek ya da kaç kişi yaralanacak denilen de günlerdi. Bu yılda bazı sendikaların işçi hakkından ziyade gayri meşru her hakkı savunması, ideolojik ve teröre örgütlerine yandaşlık yapan nitelikti söylemleri bizleri son derece üzdü” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Tüm bunlara rağmen Memur-Sen’in Kahramanmaraş’ta alanları doldurarak hem işçinin hem devletin hem de milletin hakkını adı gibi bayram havasında savunmasından dolayı da sevindik. AK Parti olarak doğru insanlarla doğru yolda yürüdüğümüze bir kez daha hasıl olduk. Bu bağlamda Numan Şeker nezdinde Memur-Sen camiasına teşekkür ediyoruz.”

Şube Başkanımız ŞEKER, Hüdayi Yazıcı ile vedalaşmadan, ziyaretlerinin anısına   sendikamızın kahve fincanı takdim ettiler.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen