Haber
2014-12-04 08:16:39
MEMUR-SEN?DEN ÜYELERİNE UMRE ORGANİZASYONU

MEMUR-SEN’DEN ÜYELERİNE UMRE ORGANİZASYONU

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİĞİ, EĞİTİM-BİR-SEN ŞUBESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE ÜYELERİNİ UMRE'YE GÖNDERİYOR

 

BURSA- Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda üye ve yakınları için Umre organizasyonu düzenliyor. Sendika binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasın da bu yıl ki Umre ziyaretini 25 Ocak - 9 Şubat olarak planladıklarını belirten Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker; bu yıl 14 gün 13 gece gerçekleştirilecek Umre organizasyonunu, her yıl gerçekleştirerek geleneksel hale getirmek istediklerine dikkat çekti.

 

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi, ilkini 2013-2014 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde üye ve yakınları için gerçekleştirdiği Umre organizasyonun ikincisi için kolları sıvadı. Sendika binasında düzenlediği basın açıklamasında İkra Tur şirketiyle imzalanan protokolle bu yıl ki Umre organizasyonunu 25 Ocak - 9 Şubat olarak planladı. Basın açıklamasında yaptığı konuşmada Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker; bu yıl 14 gün-13 gece olarak tertiplenen Umre organizasyonuna gitmek isteyen üyelerine ve yakınlarına geç kalmamaları için bir an önce gerekli kayıtları yaptırmaları çağrısında bulundu.

 

NUMAN ŞEKER: “HİZMET SENDİKACILIĞIMIZLA BİRÇOK FAALİYETE İMZA ATIYORUZ”

Sendika olarak her zaman üyeleri için hizmet sendikacılığı yapmayı öncelikleri olduğunu hatırlatan Başkan Numan Şeker, “Bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken; diğer yandan hizmet sendikacılığımız ile birçok organizasyona ve faaliyete imza atmaktayız” dedi.  Umre organizasyonunda geçtiğimiz yıl edindikleri tecrübe ile bu yıl üyelerinin memnuniyeti en üst düzeyde tutulmaya gayret gösterildiğini ifade eden Başkan Şeker, “Bu sene özellikle vereceğimiz hizmetin daha kaliteli, programları yönüyle daha kapsamlı ve hizmet alanlarının daha seçkin mekânlar olmasına hassasiyet gösterildi. Bu alanda hizmet veren, tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılarak; alınan teklifler sonucunda hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle İkra Tur Şirketinden hizmet alımı kararlaştırıldı. 14 günlük Umre ziyaretimizin ücretleri; iki kişilik oda kişi başı 1150 Euro, üç kişilik oda kişi başı 1100 Euro, dört kişilik oda kişi başı 1030 Euro olarak belirlenmiştir. Üyelerimizden gelen talep üzerine ileriki yıllarda Umre faaliyetimizi devam ettirme düşüncesindeyiz” diye konuştu.

 

ŞEKER: “ÜYELERİMİZ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerinin hem gelişimi hem de yararı adına bu güne kadar pek çok etkinliğe imza attıklarını vurgulayan Numan Şeker, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Bir önceki dönem temeli atılan Eğitim-Bir-Sen konutlarının üyelerimize teslim edilmesi başta olmak üzere birçok önemli kuruluşla üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları imzalanmıştır. Yine bu bağlamda okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü, Anadolu- Sosyal Bilimler- Fen liselerine öğretmen seçme sınavları, Görevde Yükselme gibi sınavlar için hazırlık seminerleri ve deneme sınavları yaptık. Kültürel faaliyetler kapsamında Oğuz Saygın’ın İnovasyon Konferansı, Prof. Dr. Durmuş Günay’ın sunumuyla Geleceğin Üniversitesi ve Yükseköğretimin temelleri konferansı, Beden Dili ve İletişim Seminerleri, Osmanlıca Kursu gibi çalışmaları gerçekleştirdik. Üyelerimizin akademik yönden kendilerini geliştirebilmeleri için Okan Üniversitesi ile yaptığımız sözleşme neticesinde 150 üyemizin Yüksek Lisans yapmasını sağladık. Üyelerimizin istekleri doğrultusunda üyelerimiz için  bu gibi etkinleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz.”

 

Bir çok firma arasından kendilerini seçtikleri için Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker’e teşekkür eden İkra Tur Genel Müdürü Bilal Ünal, sendika üyelerine ve yakınlarına vaat ettiklerinin üstüne çıkarak güvenlerini boşa çıkarmayacaklarının altını çizdi.

 

 

FOTO ALTI: Basın açıklamasının sonunda Umre organizasyonuyla ilgili Eğitim-Bir-Sen Bursa Şubesi ve İkra Tur arasında protokol imzalandı.  

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen