Haber
2014-12-11 08:16:41
- MEMUR-SEN, ÜYELERİNE YÖNELİK KAZANIMLARA DEVAM EDİYOR

  • MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ’NDEN ÜYELERİNE BİREYSEL EMEKLİLİK

 

Türkiye’nin en büyük sendikası Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (Memur-Sen) Bursa İl Temsilciliği, üyeleri ve yakınları için Albaraka Türk ve Kuveyt Türk’ün güç birliğinden doğan Katılım Emeklilik ile bireysel emeklilik (BES) anlaşması imzaladı. 

 

Hizmet sendikacılığı anlayışıyla bugüne kadar üyelerine pek çok avantajlar sağlayan Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, üyelerine yönelik kazanımlarına bir yenisini daha ekledi. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, sendika binasında Katılım Emeklilik ile imzaladığı protokolle üyelerine avantajlı bireysel emeklilik fırsatını kazandırdı. İmza töreninde yaptığı konuşmada üyelerinin geleceğine dönük yatırım amaçlı beklentilerini karşılamada avantaj sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Numan Şeker, “Üyelerimizin geleceğine dönük yatırım amaçlı beklentilerini karşılamak üzere hesaplı bireysel emeklilik anlaşmasını, Türkiye genelinde 750 bin üyesi bulunan Memur-Sen’de Bursa İl Temsilciliği’nin imzalamasından büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

ŞUBE BAŞKANI NUMAN ŞEKER: “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”  

Sendika olarak bir yandan, üyelerinin özlük ve özgürlük mücadelesinin yanında yer alırken diğer yandan da birçok projeyi üyeleri ile buluşturduklarını belirten Numan Şeker, “Hizmet sendikacılığı bugüne kadar önceliği ile bir önceki dönem temeli atılan Eğitim-Bir-Sen konutlarının üyelerimize teslim edilmesi başta olmak üzere indirim anlaşmaları imzaladık. Okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü gibi görevde yükselme sınavları için pek çok hazırlık seminerleri ve deneme sınavları yaptık. Bunun yanında üyelerimizin akademik yönden kendilerini geliştirebilmeleri için Okan Üniversitesi ile yaptığımız sözleşme neticesinde 150 üyemizin yüksek lisans yapmasını sağladık. İnşallah geçtiğimiz günlerde tur şirketiyle yaptığımız protokol ile bu yılda üyelerimize Umre organizasyonu tertipleyeceğiz” diyerek, sözlerini şu cümlelerle noktaladı: “Üyelerine hizmeti esas alan, hizmet sendikacılığını her alanda önceleyen Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nin üyelerinin istekleri doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.”

 

ÇETİNKAYA: “KURUCU BANKALARIMIZDAN SONRA EN BÜYÜK GRUP EMEKLİLİK ANLAŞMASINA İMZA ATTIK”

Kurucu Bankalarından sonra en büyük grup emeklilik anlaşmasını Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ile yaptıklarına dikkat çeken Katılım Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Salih Çetinkaya, “Türkiye’nin en büyük sendikalarından biri olan Memur-Sen’e bireysel emeklilik ürünlerini tanıtmaktan için ilk adımı Bursa’da attık. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker ile yaptığımız protokolle Memur-Sen’in Bursa’daki 20 binden fazla üyesine ulaşma fırsatını yakaladık. Bu anlamda kurucu bankalarımızdan sonra da en büyük grup emeklilik anlaşmasını Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. 

 

 

 

 

Konuşmaların sonunda bireysel emeklilik anlaşması ile ilgili Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ile Katılım Emeklilik arasında protokol imzalandı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen