Haber
2014-06-03 09:16:20
Memur-Sen Tüm Hizmet Kollarında Yetkili Oldu

Memur-Sen’den Tarihi Rekor

Memur-Sen Tüm Hizmet Kollarında Yetkili Oldu

Memur-Sen Konfederasyonu 2014 yılına ait üye sayılarına göre 11 hizmet kolunun 11'inde de yetkiyi alarak tarihi bir rekora imza attı.

15 Mayıs tarihi itibariyle imza altına alınan kurum tutanaklarına göre, Memur-Sen Türkiye’nin en büyük memur sendikaları konfederasyonu unvanını, rakipleri ile arasındaki farkı artırarak devam ettirdi. Memur-Sen, yetkili sendika sayısını da 11’e çıkararak, tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardı. Memur-Sen bu başarısıyla sendikacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi. Memur-Sen Konfederasyonu, Eğitim-Bir-Sen, Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Büro-Memur-Sen, Toç-Bir-Sen, Enerji-Bir- Sen, Birlik Haber-Sen, Bayındır Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen'in ardından Kültür Memur-Sen’de yetki aldı. Kültür Memur-Sen, Kültür ve Sanat Hizmetleri kolunda yetkiyi 4 bin 516 üyeyle aldı.

Numan Şeker: “Milli Takımı Oluşturduk”

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, sendikacılık alanına damga vurduklarını belirterek, “Hamdolsun Memur Sen Konfederasyonu olarak milli takımı oluşturduk. 11 iş kolunda da yetkiyi aldık. Bu zamana kadar milli takımda bir yabancı futbolcu vardı. Kültür ve Sanat İş Kolunda KESK yetkiliydi. Bu sene bu iş kolunda da yetkiyi alarak milli takımı oluşturduk emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen