Haber
2013-06-27 09:15:40
Memur-Sen Doruk Sağlık Grubu İle İndirim Anlaşması Yaptı

Memur-Sen İl Temsilciliği Doruk Sağlık Grubu İle İndirim Anlaşması Yaptı

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ile Doruk Sağlık Grubu arasında işbirliği protokolü imzalandı. Sözleşme sayesinde Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı 20 sendikanın yaklaşık 21 bin üyesi, Özel Doruk Yıldırım Hastanesi’nin gelişmiş imkânlarından indirimli yararlanacak.

İşbirliği protokol töreni Özel Doruk Yıldırım Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Törene Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, Özel Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayhan Kalyoncu ve Memur-Sen’e bağlı diğer sendika başkanları katıldı.

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi’nde yapılacak çeşitli tıbbi müdahalelerde yüzde 50’ye varan indirimler sağlayacak olan protokolün imzalanmasının ardından konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Numan Şeker, “Türkiye’de 710 bin Bursa’da da 21 bin üyesiyle hem Türkiye genelinde hem de Bursa genelinde en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bursa’da 43 bin memur var. Bunların 21 bini Memur-Sen üyesi. Yani Bursa’daki memurların yarısı bize üye” ifadelerini kullandı.

Doruk Sağlık Grubu’nun kendisini kanıtlayan bir kurum olduğunu belirten Numan Şeker, “Bursa’da sağlık alanında güzel hizmetler veren bir kuruluşla böyle bir protokole imza atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Özel Doruk Yıldırım Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayhan Kalyoncu İse bugün imzalanan işbirliği protokolüne benzer protokollerin önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini söyledi. Dr. Kalyoncu azami 1 yıl geçerli olacak olan protokolün iki camiaya da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Protokol töreninin ardından Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’ne bağlı sendikaların temsilcileri ile Özel Doruk Yıldırım Hastanesi yetkilileriyle beraber hastanenin fiziki imkânlarını yerinde incelediler.

ÖZEL İNDİRİM SÖZLEŞMESİ

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen