Haber
2014-01-24 08:16:06
Memur-Sen den Akparti İl Başkanı Cemalettin Toruna Hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen den Akparti İl Başkanı Cemalettin Toruna Hayırlı olsun ziyareti

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, Akparti İl Başkanı Cemalettin Toruna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube başkanı Numan Şeker ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların (Sağlık-Sen, Diyanet-Sen, Bem-Bir-Sen, Toç-Bir-Sen, Büro Memur-Sen, Bayındır-Memur-Sen, Enerji-Bir-Sen, Kültür-Memur-Sen, Ulaştırma Memur-Sen), şube başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube başkanı Numan Şeker, “Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşunun il temsilcileri olarak Türkiye’nin en büyük siyasi partisinin il temsilcisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Biz ortak akıl mitingleri, referandum gibi milletin değerlerinin yanında attığı her adımda Ak Parti’ye destek verdik, yanında olduk. Çünkü biz de milletin değerleri yanında yer alarak sendikacılık yapıyoruz. 2012 yılı toplu sözleşmesinde olduğu gibi yanlış yapıldığında da meydanlara inmesini biliriz. Birilerinin referandum da niçin destek verdiklerini gördük. Meğer bu desteğin amacı devlet içinde kadroları ele geçirmekmiş. Biz çeşitli çıkarlar için milletin hayrına olduğu için destek verdik, vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

Ak Parti il başkanı Cemalettin Torun ise Ak Parti iktidarının milletin önündeki engelleri birer birer kaldırarak ilerlediğini, bu ilerlemeyi milletin önünde hiçbir engel kalmayıncaya kadar sürdüreceğini vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen