Haber
2016-04-28 09:18:51
MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ ULUCAMİ

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ ULUCAMİ’DE DÜZENLENEN TERÖR SALDIRISINI LANETLEDİ

NUMAN ŞEKER: “ULU ŞEHİR BURSA’MIZDA YAŞANAN TERÖR OLAYINI ŞİDDETLE KINIYORUZ!”

 

             BURSA- Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında düzenlediği basın toplantısı ile Bursa Ulucami’de düzenlenen hain terör saldırısını kınadı. Terörün kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçu olduğunu belirten Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, “Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır” dedi.

              Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, gerçekleştirdiği basın toplantısı ile teröre sessiz kalmadı. Sendikaya bağlı 11 hizmet iş kolunun yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı basın açıklamasında sözlerine terörü lanetleyerek başlayan Numan Şeker, “Terör karanlık ve kanlı yüzünü, 27 Nisan’da Saat: 17.25’te maalesef Ulu Şehir Bursa’mızda açılışına peygamber torunu Emir Sultanı misafir ettiği, Somuncu Baba’nın vaaz verdiği, imamı Süleyman Çelebi namaz için kapıyı açtığında Peygamber Efendimizi (S.A.V.) ağırladığı sadece mimarisiyle değil; maneviyatı ile İslam dünyasında önemli yeri olan Ulucami’de gösterdi. Hain terör saldırısında vatandaşlarımızdan can kaybının yaşanmaması ve sadece yaralıların olmasından dolayı Allah korudu diyerek dua ediyoruz. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak; Bursa’mızın ve Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar dileyerek ailelerine geçmiş olsun diyorum” dedi.  

“KİRLİ HEDEFLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLAR”

           Millettin vakur duruşu ile terörün hedefine asla ulaşamayacağına dikkat çeken Numan Şeker, "Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankenstein’leri kirli hedeflerine asla ulaşamayacak. Türkiye’yi ve Ümmet coğrafyasını hedef alan senaryonun, senaristlerini de, aktörleri ve figüranlarını da iyi tanıyoruz. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kâbusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu. Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki amaçlarının Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmak olduğunun altını çizen Şeker, “Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor, Türkiye'nin, vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi de her zaman destekliyoruz” şeklinde konuştu.

“TERÖR EYLEMLERİNE VERİLECEK EN GÜZEL YANIT TEK YÜREK OLMAKTIR”

          Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel yanıtın milletin tek yürek olması olduğunu ifade eden Şeker, “Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir diyerek sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Sonuç olarak terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor, Ulu şehir güzel Bursa’mızda huzurumuzu bozmaya yönelik, bu terör saldırısını şiddetle kınıyor yaralı hemşehrilerimize acil şifalar diliyor ailelerine ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

TIKLAYINIZ 

https://youtu.be/B-Juw9QHHnQ

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen