Haber
2016-06-29 09:19:29
MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ TERÖRÜ KINADI

                MEMUR-SEN İL TEMSİLCİSİ VE EĞİTİM-BİR-SEN 1 Nolu Şube Başkanı Numan ŞEKER: 

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN"

             Memur-Sen Bursa İl Temsilciği, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen hain terör saldırılarını kınadı.

              Yurdun doğusundan ve batısından düzenlenen hain terör saldırılara tepkiler çığ gibi büyürken saldırılara sessiz kalmayan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker’de sendika binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile terörü lanetledi. 11 hizmet kolunun başkanları ile yaptığı açıklamada Başkan Numan Şeker, “Huzur, kardeşlik ve barış ayı Ramazan'ı kana bulayan, insani bütün değerleri hiçe sayan İstanbul ve Diyarbakır'daki hain terör odaklarının saldırılarını kınıyor. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına, milletimize sabır ve metanet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

“TERÖRE KARŞI MİLLETİMİZ TEK YÜREK”

            Terörü günlük hayatın parçası haline getirme çabalarına karşı, milletin tek yürek halinde terörü ve terör örgütlerini yeneceğine, bitireceğine sendika olarak inançlarının tam olduğunu belirten Başkan Şeker, “Milletimiz, her zaman olduğu gibi devletine sınırsız desteğini sürdürecektir. Milletin güvenini ve desteğini hisseden devlet de özgürlük-güvenlik dengesini koruyarak terörle mücadeleyi kesin sonuç alıncaya kadar sürdürecektir. Bu mücadelede, milletimiz, siyasi partiler, devlet kurumları ile sivil toplum örgütleri teröre ve terör gruplarına karşı ortak akılla ve güçlü bir iradeyle birlikte hareket etmelidir” diye konuştu.

“GÜN; YÜREKLERİMİZİ BİRLİĞE, BİLEKLERİMİZİ DİRLİĞE ZİMMETLEME GÜNÜDÜR”

                “Türkiye'nin geleceğini hedef alan, ülkemizi içe hapsetmeye çalışan küresel şebekelere karşı gün; birlik olma günüdür” diyen Numan Şeker, “Bu birlik milletin, ümmetin en büyük güvencesi, kirli küresel yapıların ve taşeronlarının ise yenilgi habercisidir. Türkiye’nin aydınlık gelecek yolculuğunu engellemek isteyen terör örgütlerine karşı milletin cevabı ortaktır. Gün; yüreklerimizi birliğe, bileklerimizi dirliğe zimmetleme günüdür” şekliden konuştu. Terörün yok oluşunu ölüme benzeten Şeker, konuşmasına şöyle devam etti: “Ölüm anında nefesin sıklaşması gibi, yok oluş anında saldırılarını sıklaştıran terör örgütlerinin bitişine ramak kaldı. Birliğimize, kardeşliğimize, geleceğimize sahip çıkmaktan vazgeçmeyeceğiz, küresel hesapları bozacağız, terörü el birliğiyle bitireceğiz. Biz dün olduğu gibi bugün de kanlı oyunu ve kirli senaryoyu bozacağız. Biz inanıyoruz ki; terörü, terörün vahşi üst aklını, terörün finansörlerini, terörden medet umanları birlikte alt edeceğiz, daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Tek yürek olarak, huzurumuza ve istikrarımıza derin operasyon girişiminde bulunan küresel güçlerin emellerini boşa çıkartacağız.”

“MİLLETE VERİLECEK BAYRAM MÜJDESİ TERÖRÜN KÖKÜ KAZINDIĞI HABERİDİR”

             Millete verilecek Bayram müjdesinin terör bataklığını kurutmak, terörün kökünü kazımak olduğunu ifade eden Şeker, “Üst akıl vahşetini, terör koalisyonunu deşifre etmek, topyekun terörü yerle bir etmektir” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ailesi olarak, bir kez daha hain terör saldırılarını kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.”

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen