Haber
2015-11-15 08:17:40
MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ TERÖRÜ KINADI.

MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ TERÖRÜ KINADI

              BURSA- Paris’te 129 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili sendika binasında basın açıklaması yapan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker; terörü, teröre işverenlik yapanları ve vahşet emrini verenleri lanetledi.

Tüm dünyada yankısı süren Paris’teki terör saldırısına sessiz kalmayan Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği, sendika binasında yaptığı basın açıklaması ile terörü kınadı. 11 iş kolunun başkanlarının ve üyelerinin katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, “Terör insanlığımızı hedef alıyor” dedi. Terörün dini, dili, ırkı, mezhebi, meşrebinin olmadığına dikkat çeken Numan Şeker, “Terör terördür ve bir insanlık suçudur. Bu insanlık suçuna karşı tüm insanlık ortak hareket etmeli, ortak tepkisini göstermelidir” diye konuştu.

               

ŞEKER: “İSLAMOFOBİYİ KÖRÜKLEMEK EN AZ HAİN SALDIRI KADAR KÖTÜ”


Terör olaylarını bahane ederek İslamofobiyi körüklemeye çalışmak en az bu hain terör saldırısı kadar tehlikeli ve ırkçı bir tutum olduğunu ifade eden Şeker, saldırı sonrasında Müslümanlar aleyhine acımasız propaganda yapanları da kınadı. Bugün hedef gösterme değil, bugünün insanlık olarak birlik olma günü olduğunu işaret eden Şeker, “Bugün suçlama değil, dayanışma günüdür” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği ailesi olarak bu duygu ve düşüncelerle Paris'te meydana gelen terör olayını lanetliyor, Fransa halkına başsağlığı diliyoruz.”

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen