Haber
2019-06-06 09:23:38
MEMUR-SEN BURSA İL TEMSİLCİLİĞİ, SENDİKALARIN KATILIMIYLA BAYRAMLAŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği bayramlaşma programı şube başkanları, yönetimleri ve üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Memur-Sen İl Temsilcisi Gökhan Yünkül tüm kamu çalışanları ve İslam coğrafyasının bayramını kutlayarak başladığı konuşmasını "15 Mayıs yetki sürecini Memur-Sen olarak yine Bursa'nın en büyük sivil toplum örgütü olarak tamamladık. Tüm sendikalarımız yine yetkili sendika olarak süreci tamamladı. Bundan sonra önümüzdeki toplu sözleşme sürecinin en iyi şekilde sonuçlanması için çaba harcayacağız." diyerek tamamladı.

Programa katılan şube başkanları da selamla konuşması yaparak katılımcıların bayramını kutladı.

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar EBS üyeleri ile yaptığı bayramlaşma programında ise başta eğitim çalışanları olmak üzere tüm ümmet coğrafyasının bayramını tebrik ederek yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

MÜSLÜMANLAR KORKUNÇ EMPERYALİST SALDIRILAR MARUZ KALIYOR

Uzun yıllardır, açlığın, sefaletin, savaşın, işgalin, sömürünün kıskacında kalan Müslümanların emperyalist saldırılar sebebiyle korkunç kıyım ve yıkıma maruz kaldığına dikkati çeken Ramazan Acar, bayramlara kavuşmanın huzuruna ve şükrüne hüzün ve kederin eşlik ettiğini söyledi.

Bugün her şeye rağmen teslim olmamanın, canlı, diri, uyanık kalmanın, kötülüğe karşı iyiliğin, küfre karşı inancın, nefrete karşı sevginin, düşmanlığa karşı dostluğun, sömürüye karşı paylaşmanın ve dayanışmanın, savaşa karşı barışın, ölüme karşı hayatın, öldürmeye karşı yaşamanın ve yaşatmanın, barbarlığa karşı medeniyetin caydırıcı, canlandırıcı gücüyle bayramı idrak etmenin vaktidir” şeklinde konuştu.

İSLAM COĞRAFYASI BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜCÜ İLE ANCAK ÖZGÜRLEŞEBİLİR

Ülkemizde ve bütün İslâm coğrafyasında, süreklilik arz etmesi gereken bir dayanışmaya duyulan ihtiyacın, olmak veya olmamak meselesine dönüştüğünü ifade eden Ramazan Acar, “İslam âleminde barışa ve huzura vesile olmasını; coğrafyamızın dört bir yanındaki savaş ve çatışmaları sonlandırma ve esaret altındaki Müslümanların özgürleşmesi fırsatına dönüşmesini" dileyerek sözlerini noktaladı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen