Haber
2014-10-08 09:16:35
Memur-Sen Barış Dileğiyle Bayramlaştı

Memur-Sen Barış Dileğiyle Bayramlaştı

BURSA- Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği’nin geleneksel bayramlaşma töreni sendika binasında gerçekleştirildi. Milleti birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, bayramın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği Üyeleri, bayramın üçüncü günü geleneksel bayramlaşma töreninde bir araya gelerek bayramlaştı. Sendika binasında gerçekleşen ve sendika üyelerinin yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma programına; AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun katıldı. Bayramlaşama töreninde yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker, “Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak; milleti birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Bu güne kadar Memur-Sen olarak siyasi ve ideolojik yaklaşımlarla sendikacılık yapmadıklarını hatırlatan Başkan Numan Şeker, “Her zaman hakkın ve haklının yanında yer alarak, hakkı öne çıkardık. Güçlüyü haklı kılmak değil; haklıyı güçlü kılmak adına mücadele eden bir sendika olduk. Bu düşünceyle AK Parti, ya da CHP kim olursa olsun. Milletin değerleri yanında kim yer alıyorsa; sendika olarak, biz de onun yanında yer alırız” diye konuştu.

Şeker: “Bu Dönemde En Önemli İlahi Emir ‘Birlik’ Olmaktır”

İnsanlığın karşı karşıya bulunduğu kan, gözyaşı, açlık ve sefalet bayram coşkularının doyasıya yaşanmasına engel olduğuna dikkat çeken Numan Şeker, “Maalesef İslam Coğrafyasında başımızı nereye çevirsek; bir yetimin feryadını, bir mazlumun ahını duyuyoruz. İslam dünyasının en acımasız zulümlerle karşı karşıya bulunduğu bu dönemde teslim olmamız gereken en önemli ilahi emir, ‘birlik’ olmaktır. Müslümanların birliği ve kardeşliği için çalışmaktır. Cenab-ı Allah hepimize bu yolda çalışma azmi versin” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Bu temenni ile tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı`nı kutluyor; bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah`tan niyaz ediyoruz.”

Yıldırım: “Memur-Sen Türkiye’deki Kamu Çalışanlarının Yarısıdır”

AK Parti olarak, Memur-Sen’in ilkeli duruşunun yanında olacaklarını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, “AK Parti ülkenin yarısıysa, Memur-Sen’de kamu çalışanlarının yarısıdır. Her zaman bu gücün farkında olarak hoşgörü ve sevgi toplamayı ilke edinmeliyiz. Biz bu anlayışla büyümemizi sürdüreceğiz” dedi. Konuşmasında paralel yapıyla ilgili önemli açıklamalarda da bulunan Yıldırım, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi paralel yapıyla mücadelemiz Bursa’da da devam ediyor. AK Parti olarak bu mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

Çavuşoğlu: “Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz”

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker’in konuşmasına dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, “Başkanımız sendika olarak, hakkın ve özgürlüklerin yanında olduklarını belirtti. Özgürlüklerin ve hakkın yanında olmak bir ahlak ve erdem hareketidir. AK Parti’de bir ahlak ve erdemin sonucudur. Memur-Sen olarak hakkın ve özgürlüklerin yanında milletle birlikle yürümeye devam ettiğiniz sürece, asla yalnız yürümeyeceksiniz. Çünkü bizim 12 yılık iktidarımız süresince, hakka ve eşitliğe yönelik attığımız bütün adımlarda sivil toplum örgütleri içinde en büyük destekçimiz Memur-Sen oldu. Bu vesile bir kez daha sizlere, teşekkür ediyorum” dedi. Bursa’nın kendisi için çok anlamlı bir şehir olduğunu söyleyen AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, “İlahiyat fakültesini bu şehirde okudum. Bu şehir güzel hatıralarım oldu. Böylesine anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum” diyerek, sendika üyelerinin bayramını kutladı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen