Haber
2019-11-19 09:24:38
KESTEL DE KURUM ZİYARETLERİ VE İŞYERİ TEMSİLCİLERİ EĞİTİMİ YAPIDI

Kestel Kaymakamı Ahmet Karakaya'yı ziyaret

Eğitim Bir Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar Kestel İlçe Başkanı Ahmet Dursun Çelik ile birlikte İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet Karakaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette eğitim ve eğitim çalışanlarının sorunları-çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundu. Acar misafirperlik ve hüsn-ü kabulleri için ve sıcak sohbetinden dolayı Kaymakam Ahmet Karakaya'ya teşekkür etti.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır'ı Ziyaret

Şube Başkanı Acar ve İlçe Başkanı Ahmet Dursun Çelik, Kestel Belediye Başkanı  Önder Tanır'ı ziyaret etti. Acar sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı ve eğitim çalışanlarının sorunları-çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinde bulundu. Acar ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Şube başkanı Acar da, misafirperverliklerinden ve hüsn-ü kabullerinden dolayı Önder Tanır başkana teşekkür etti.

Kestel Okul Ziyaretleri

Şube Başkanı Acar, EBS Kestel Temsilcisi Ahmet Dursun Çelik ile Kestel'de idareci,öğretmen,memur ve yardımcı hizmetli arkadaşlarımızı ziyaret edip gündemi değerlendirdi, bilgilendirme yaptı.

Misafirperverliklerinden dolayı tüm eğitim çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyaret Edilen Okullar

#Cumhuriyetİlkokulu

#KestelBelediyesiEsentepeİlkokulu

#ŞehitPolisIsmailÖzbekOryaokulu

#Yenimahalleİlkokulu

#HalkEğitimMerkezi

Kestel İşyeri Temsilcileri Toplantısı

Şube Başkanı Acar, EBS Kestel Temsilcisi Ahmet Dursun Çelik ve yönetimi, teşkilatımızın uçbeyleri işyeri temsilcilerimizle bir araya geldi. Bilgi tazelemek güzeldi çekirdeğin çelikleşmesi anlamında.

Acar, organizasyon için Kestel Başkanı Ahmet Dursun Çelik ve yönetimine, sunum için Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akiş'e, katılım için işyeri temsilcilerimize teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen